+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Playmobil

View as Mreža Seznam
Sortiraj:
Prikaži na stran

Playmobil Advent Calendar - požar na gradbišču (9486)

Gasite požar z adventnim koledarjem - reševanje na gradbišču
Registrirajte se za ceno

Playmobil A-Team Kombi (70750)

To je vozilo The A-Team z bogato notranjo opremo ter legendarnimi liki Hannibal, B.A., Face in Murdock. Ekipa A so štirje nekdanji elitni vojaki na nenavadni misiji.
Registrirajte se za ceno

Playmobil City Life reševalno vozilo s svetlobnimi in zvočnimi efekti (70049)

O, ne, zgodila se je še ena nesreča! Kolesar je padel in ga je potrebno nemudoma odpeljati v bolnišnico. Še dobro, da je reševalna ekipa takoj tam in reševalci takoj poskrbijo za prvo pomoč.
Registrirajte se za ceno

Playmobil Family Fun - vozilo za plažo s kanujem 70436

Na plaži lahko tisti, ki iščejo počitnice, uživajo v različnih zabavah, vendar priti do vode skozi peščeno plažo ni lahka naloga.
Registrirajte se za ceno

Playmobil James Bond Aston Martin DB5 Edition Goldfinger (70578)

Ime mu je Bond, James Bond, in je najbolj znan tajni agent na svetu. Skoraj šestdeset let so dogodivščine 007 navduševale oboževalce po vsem svetu.
Registrirajte se za ceno

Playmobil Piratska ladja s podvodnim motorjem (70151)

Dvignite jadra, zategnite vrvi in ​​zberite posadko za vkrcanje na gusarsko ladjo s podvodnim motorjem. Eden od piratov upravlja premični, delujoči top, drugi pa pazi na prihajajoče ladje.
Registrirajte se za ceno

Playmobil Star Trek U.S.S. Enterprise NCC-1701 (70548)

Presvetli nas, Scotty! Odkrijte impresivno USS Enterprise NCC-1701 v popolnoma novi luči z interaktivno aplikacijo Star Trek AR iz Playmobila! Raziščite legendarno zvezdno ladjo z njenim ikoničnim mostom in inženiringom.
Registrirajte se za ceno

Playmobil Top Agents - Dr. Drone Poveljniški center (9250)

Dr. Drone's Command Base je ultimativna tehno osnova. Zlobni doktor Drone nadzira vse iz svojega vrtljivega komandnega centra, ki je opremljen z računalniki, kamero in zasloni. Oba drona imata strelna topova.
Registrirajte se za ceno

Playmobil Volkswagen Hrošč (70177)

Odpeljite vso družino na morje v verjetno najbolj ikoničnem majhnem avtomobilu na svetu. Nebeško modri VW hrošč z ukrivljenimi blatniki, navpičnim vetrobranskim steklom in vpadljivimi žarometi je prava klasika.
Registrirajte se za ceno

Playmobil Volkswagen Hrošč LIMITED (70827)

Legendarni VW classic zdaj tudi kot komplet PLAYMOBIL! S svojo sončno rumeno barvno različico, značilno ukrivljenimi blatniki in detajlnimi posameznimi deli v kromiranem videzu, bo zagotovljeno, da bodo srca vseh ljubiteljev vintage utripala hitreje.
Registrirajte se za ceno