+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Tiskalniki

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

BROTHER DCP-1510 (DCP1510EYJ1), večfunkcijska naprava

Brother MFC-1510E je prostorsko učinkovit in opravlja delo treh naprav; črno-bele laserske naprave, kopirnega stroja in barvnega optičnega čitalca. Super učinkovit je tudi v varčevanju z energijo in časom, saj s hitrim kopiranjem in tiskanjem (20 strani/minuto) in prvim natisom znotraj 16 sekund poskrbi za dovolj hiter dostop do tiskanih vsebin.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-1622WE, večfunkcijska naprava

DCP-1622WE se odlikuje po nizkih stroških tiskanja. DCP-1622WE je kompaktne velikosti, priročen, eleganten in z vgrajenim brezžičnim omrežjem.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-1623WE (DCP1623WEYJ1), večfunkcijska naprava

Brezžična črno-bela laserska večfunkcijska naprava združuje možnost tiskanja, skeniranja in kopiranja s cenovno ugodnostjo in kompaktnostjo, zaradi česar je idealna za dom in majhne pisarne. Vsebuje 150-listni pladenj za papir in toner za 1.500 strani, preprost za zamenjavo, kar uporabnikom zagotavlja manj časa, porabljenega za nastavitev, in več časa za tiskanje.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-525W IB Plus (DCPT525WYJ1), večfunkcijska naprava

Kompakten in eleganten DCP-T525W je brezžična A4 brizgalna večfunkcijska naprava 3-v- 1 po meri vsake domače ali majhne pisarne. DCP-T520W omogoča visokokakovostno tiskanje, kopiranje in skeniranje, poleg tega pa tudi prihranek pri tiskanju.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-L2512D (DCPL2512DYJ1), večfunkcijska naprava

Brother večfunkcijska naprava DCP-L2512D je odlična za vsak dom in pisarno. Uporabniku omogoča enostavno upravljanje in veliko funkcij v kompaktni in stilski napravi. Navdušil vas bo z nizkimi stroški tiskanja, saj lahko natisnete do 5× več brez dodatnih stroškov. Večfunkcijska naprava poskrbi za profesionalne visoko kakovostne natise z ločljivostjo do 1200 dpi. Upravljanje je enostavno in poteka preko LCD zaslona ter nadzorne plošče za dostop do funkcij, ki jih potrebujete.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-L2532DW (DCPL2532DWYJ1), večfunkcijska naprava

Cenovno ugodna kompaktna večfunkcijska naprava DCP-L2532DW je prostorsko varčna in tiha, zato vas ne bo motila pri delu.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-L2552DN, večfunkcijska naprava

Skenirajte, shranjujte in souporabljajte preprosto in hitro s 50-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF). Posamični listi večstranskega dokumenta se s pritiskom na tipko skenirajo eden za drugim.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-L3550CDW (DCPL3550CDWYJ1), večfunkcijska naprava

Tiskajte, kopirajte in skenirajte z večfunkcijsko napravo 3-v-1 DCP-L3550CDW. Ker ne zavzema veliko prostora, je idealna za dom in manjše pisarne. Nudi številne funkcije in omogoča prilagodljivo povezovanje v eni sami tihi in kompaktni enoti.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-L5500DN, večfunkcijska naprava

Hitro tiskanje in skeniranje ob vsestranskih možnostih rokovanja s papirjem omogočata večjo učinkovitost in vsakokratne izjemne rezultate. Uporabniku prijazen 9,3-cm zaslon na dotik je še dodatna prednost te idealne večfunkcijske naprave za vašo pisarno.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-L8410CDW (DCPL8410CDWYJ1), večfunkcijska naprava

Profesionalna barvna laserska večfunkcijska naprava z brezžičnim obojestranskim tiskanjem in naprednimi varnostnimi funkcijami, idealna za majhne in velike pisarne
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-T220 (DCPT220YJ1), večfunkcijska naprava

DCP-T220 je uporabniku prijazna brizgalna A4 večfunkcijska naprava 3-v-1 s funkcionalnostjo tiskanja, skeniranja in kopiranja. Sistem za ponovno polnjenje barvnih rezervoarjev omogoča tiskanje velikih količin z izjemno nizkimi stroški na stran. Kombinacija teh lastnosti in elegantne zasnove prinaša popolno večfunkcijsko napravo za dom ali majhno pisarno.
Registrirajte se za ceno

Brother DCP-T425W IB Plus (DCPT425WYJ1), večfunkcijska naprava

Uporabniku prijazna brizgalna A4 večfunkcijska naprava 3-v-1 DCP-T425W omogoča tiskanje velikih količin in hkrati znižanje stroškov na stran. Z dodano brezžično povezljivostjo je odlična pridobitev za vašo domačo ali majhno pisarno.
Registrirajte se za ceno

Brother HL-1110E (HL1110EYJ1), tiskalnik

Stroškovno učinkovit črno-beli tiskalnik je hiter in kompakten ter ponuja odlično kakovost tiskanja. HL-1110E je zanesljiv partner za spopadanje z vašim zaposlenim vsakdanom.
Registrirajte se za ceno

Brother HL-1112E (HL1112EYJ1), tiskalnik

Najcenejši stroškovno učinkovit črno-beli tiskalnik s hitrostjo, primerno dražjim tiskalnikom. Ponuja odlično kakovost tiskanja, je enostaven za uporabo in ima nizke obratovalne stroške. HL-1112E je zanesljiv partner za spopadanje z vašim zaposlenim vsakdanom. Ta vstopni namizni model tiskalnika dosega hitrost tiskanja do 20 strani na minuto in potrebuje le 10 sekund, da natisne prvo stran. Visoka ločljivost tiskanja ponuja dokumente odlične kakovosti.
Registrirajte se za ceno

Brother HL-1222WE, tiskalnik

Hiter in kompakten brezžični črno-beli laserski tiskalnik HL-1222WE prinaša bolj profesionalne izpise po zelo nizki ceni. Ker je idealen za skupno rabo in preprost za uporabo, HL-1222WE zanesljivo opravi z vašimi dnevnimi potrebami po tiskanju, hkrati pa zmanjšuje stroške tiskanja.
Registrirajte se za ceno