+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Zvočniki

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Creative GigaWorks T40 Series II 2.0 (51MF1615AA000) črn vrhunski zvočniki

Prvorazredni zvočniki za vrhunski užitek v glasbi. Tehnologija BasXPort™ tudi brez globokotonca poskrbi za dinamične base. Zvočnike lahko z vgrajenim regulatorjem basa in visokih tonov optimalno nastavite na občutljivost svojega sluha. Za piko na i poskrbi vgrajen priključek za slušalke.
Registrirajte se za ceno

Creative MuVo Play BT črn prenosni in vodoodporen Bluetooth ® zvočnik za na prostem

Creative MUVO Play je naš najnovejši prenosni vodoodporen Bluetooth zvočnik s certifikatom IPX7, ki je poln funkcij. Z dvojnimi mikro zvočniki in dvojnimi nizkotonskimi radiatorji MUVO Play zveni večje, kot je!
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.0 (51MF1680AA001) bel sodobni USB namizni zvočniki

Creative Pebble v obliki krogle, ki ga je navdihnil japonski skalnjak zen, je eleganten in eleganten 2.0 sistem zvočnikov, ki izgleda popolno v vsakem domu in pisarni.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.0 sodobni USB namizni zvočniki

Creative Pebble 51MF1680AA000 v obliki krogle, ki ga je navdihnil japonski skalnjak zen, je eleganten in eleganten 2.0 sistem zvočnikov, ki izgleda popolno v vsakem domu in pisarni.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.1 (51MF0480AA000) USB namizni zvočniki z nizkotoncem

Creative Pebble Plus predstavlja pričakovani dodatek na novo oblikovanega nizkotonca, usmerjenega navzdol. Kar najbolje izkoristite zvok svojega računalnika z dinamičnimi visokimi toni in močnimi nizkimi toni za izjemno zvočno izkušnjo.
Registrirajte se za ceno

Creative SBS E2900 2.1 BT LED črn sistem zvočnikov Bluetooth z nizkotoncem za televizorje in računalnike

Najmočnejši sistem zvočnikov v seriji Creative SBS E2000, ta vsestranski sistem zvočnikov 2.1 vas bo očaral s svojo neverjetno zvočno zmogljivostjo, hkrati pa ponuja širok spekter možnosti povezovanja – žično, brezžično in v drugih oblikah.
Registrirajte se za ceno

Creative Sound BlasterX Katana BT 7.1 (51MF8245AA000) črn, večkanalni zvočnik za igre

Sound BlasterX Katana, imenovan po meču, ki je tako tehnološko dovršen v strukturi in tako zahteven pri ustvarjanju, izkazuje enako elegantno prefinjenost in izjemno moč v svoji zasnovi in ​​zvočni moči.
Registrirajte se za ceno

Creative Stage 2.1 BT visoko zmogljiv zvočnik pod monitorjem z nizkotoncem za TV, računalnike in ultraširoke monitorje

Creative Stage ima visoko zmogljivo zvočno vrstico pod monitorjem za vaš računalnik in TV. Priložen nizkotonec zagotavlja popolno izboljšavo za bogate, grmeče base, ki odmevajo po celotnem prostoru.
Registrirajte se za ceno

Creative Stage V2 2.1 BT .1 Soundbar in nizkotonec z jasnim pogovornim oknom in prostorskim zvokom Sound Blaster

Creative Stage V2 s prvim nastopom s funkcijami Clear Dialog in Surround , ki jih poganja naše priznano zvočno znanje in izkušnje Sound Blaster, je preprosta nadgradnja za uživanje v kinematografski izkušnji v udobju lastnega doma.
Registrirajte se za ceno

Creative T100 (51MF1690AA000) 2.0 BT črn, zvočnik

Dodatno izboljša nizke tone za reprodukcijo bogatih, globokih tonov brez potrebe po globokotoncu.
Registrirajte se za ceno

Defender Aurora S8 (65408) 2.0, 8W črn USB računalniški zvočnik

Kompakten aktivni stereo zvočniški sistem z močnim zvokom. Bogat močan zvok - 8 W, RMS. USB napajalnik. Nadzor glasnosti na vrvici. Za nastavitev glasnosti vam ne bo treba preklopiti na krmilnike osebnega računalnika
Registrirajte se za ceno

Defender BEATBOX 50 (65950) LED črn 2.0 prenosni BT zvočnik

Zmogljiv prenosni Bluetooth sistem zvočnikov z vgrajenim MP3 predvajalnikom. Zahvaljujoč funkciji TrueWireless ga je mogoče združiti s podobnim sistemom in ustvariti učinek prostorskega zvoka. Vgrajen power bank. Stopnja zaščite pred vdorom vode IPX5. Bluetooth 5.0
Registrirajte se za ceno

Defender BOOMER 20 (65820) RGB črn prenosni BT zvočnik

Prenosni zvočnik Defender ima vgrajen aktivni vmesnik Bluetooth 5.0, ki skrbi za brezžično komunikacijo zvočnika z mobilnimi napravami kot so pametni telefon, telefon, tablica, računalnik, TV.
Registrirajte se za ceno

Defender ENJOY S600 (65603) RGB črn prenosni BT zvočnik

Prenosni akustični Bluetooth sistem z večbarvno LED osvetlitvijo, vgrajenim MP3 predvajalnikom in FM sprejemnikom. Podpora za bliskovne pogone in pomnilniške kartice microSD. Bluetooth 5.0
Registrirajte se za ceno

Defender G108 (65108) RGB črn 2.0 prenosni BT zvočnik

Prenosni bluetooth zvočnik znamke Defender z močjo 20 vatov, 2 S polnim polnjenjem ponuja do 4 ure neprekinjenega predvajanja glasbe. Dodatno ima radio za poslušanje vaših najljubših postaj in možnost polnjenja preko usb-ja, tako da ga lahko enostavno polnite s powerbankom. Končno ima zvočnik vgrajene LED luči za ustvarjanje atmosferske osvetlitve v prostoru med predvajanjem glasbe.
Registrirajte se za ceno