+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Ergonomska pisarna

Dodatki za lažje delo v pisarni.

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

ACT AC8010 Ergonomic črna, ergonomska podloga za miško

Ergonomska podloga za miško AC8010 podpira vaše zapestje med delom z miško. Podpora za zapestje zagotavlja ergonomsko držo vašega zapestja.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8210 Monitor stand + predalnik črn, Monitor stojalo

Stojalo za monitor AC8210 dvigne vaš monitor na udobno raven. Stojalo podpira zelo široke monitorje do 32" in 10 kg. Monitor lahko dvignete za 6 ali 9 cm. V priročnem predalu shranite papir, dokumente in pisalno opremo. Stojalo ostane na mestu zaradi nedrsečih gumijastih nog. Ali ste vedeli, da je to stojalo primerno tudi za dvig tiskalnika?
Registrirajte se za ceno

ACT AC8215 Monitor stand + 2x predalnik črn, Monitor stojalo

Podstavek za monitor ima dva velika predala za shranjevanje dodatkov, npr. dokumentov in pisalne opreme. Predali so primerni tudi za shranjevanje A4 blokov. Tiskalnik lahko z AC8215 celo dvignete in papir za tiskalnik shranite v predale.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8220 3cm noge za AC8210 in AC8215 črn, noge

Uporabite AC8220 za dvig monitorjev AC8210 ali AC8215 za 3 centimetre.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8301 10"-32" črno enojno stojalo za monitor

Z namizno montažo za monitor ACT AC8301 ustvarite ergonomsko in prostorsko varčno delovno okolje. Monitor postavite na idealno višino in kot gledanja za boljšo držo in se tako izognite težavam s hrbtom, vratom in rameni. Namizni nosilec ACT AC8301 je primeren za zaslone do 32 palcev in ga je enostavno pritrditi na vašo mizo s pomočjo objemke ali nastavka.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8302 2 Monitors 32", namizno stojalo

Univerzalni dvojni namizni nosilec, primeren za dva monitorja do 32 palcev in teže 8kg na monitor. Enostaven sistem za namestitev zaslona z nastavkom 75*75 in 100*100 VESA.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8303 10"-32" stojalo za tri monitorje

Ustvarite ergonomsko in prostorsko varčno delovno okolje z uporabo popolnoma kovinskega namiznega nosilca AC8303 za 3 monitorje. Postavite tri zaslone na svojo idealno višino in kot gledanja za boljšo držo in se tako izognite težavam s hrbtom, vratom in rameni. Trojni namizni nosilec AC8303 je primeren za zaslone do 27 palcev in 7 kg in ga je enostavno pritrditi na vašo mizo s sponkami ali nastavkom za ušesa.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8304 4 x monitor - 32" VESA črn, nosilec

Ustvarite ergonomsko in prostorsko varčno delovno okolje z uporabo popolnoma kovinskega namiznega nosilca AC8304 za 4 monitorje. Postavite štiri zaslone na svojo idealno višino in kot gledanja za boljšo držo in se tako izognite težavam s hrbtom, vratom in rameni. Štirikolesni namizni nosilec AC8304 je primeren za zaslone do 32 palcev in 8 kg in ga je enostavno pritrditi na vašo mizo s sponkami ali nastavkom za ušesa.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8305 stojalo za monitor s roko za prenosnik 10"-32" črno

Namizni nosilec za monitor AC8305 je nastavljiv po višini in ima tri vrtljive točke. Nagnite, zasukajte in zavrtite zaslon in prenosni računalnik, da ustvarite idealen ergonomski delovni prostor in zmanjšate tveganje težav z vratom, hrbtom in rameni. Z integriranim upravljanjem kablov so kabli izven vidnega polja.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8311 hidravlična roka za monitor Office 13"-32" črna

Ko delate v pisarniškem prostoru s prilagodljivimi delovnimi prostori, lahko uporabite namizni nosilec AC8311 s plinsko vzmetjo. AC8311 je enostavno nastavljiv po višini in globini brez orodja. Nagnite, zasukajte in zavrtite zaslon, da ustvarite idealen ergonomski delovni prostor in zmanjšate tveganje za težave z vratom, hrbtom in rameni. Zahvaljujoč sistemu za upravljanje kablov kabli niso vidni. Poleg tega ima namizni nosilec vgrajen USB 3.2 Gen1, vrata za razširitev mikrofona in zvočnika.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8312 hidravlični roki za monitorja Office 13"-32" črna

Ko delate v pisarniškem prostoru s prilagodljivimi delovnimi prostori, lahko uporabite AC8312 dvojni namizni nosilec s plinsko vzmetjo. AC8312 je enostavno nastavljiv po višini in globini brez orodja. Nagnite, obračajte in zavrtite svoje zaslone, da ustvarite idealen ergonomski delovni prostor in zmanjšate tveganje za težave z vratom, hrbtom in rameni. Zahvaljujoč sistemu za upravljanje kablov kabli niso vidni. Poleg tega ima namizni nosilec vgrajen USB 3.2 Gen2, vrata za razširitev mikrofona in zvočnika.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8315 Monitor Crossbar screens 13- 27" VESA črn, nosilec

Ustvarite ergonomsko in prostorsko varčno delovno okolje z uporabo ACT AC8315 namiznega nosilca za dvojni monitor s prečko. Prečna zasnova zagotavlja dodaten delovni prostor na vaši mizi. Za boljšo držo postavite dva zaslona enega poleg drugega na svojo idealno višino in se tako izognite težavam s hrbtom, vratom in rameni. Namizni nosilec za dvojni monitor ACT AC8315 s prečko je primeren za zaslone do 27 palcev in ga je enostavno pritrditi na vašo mizo s pomočjo objemke ali nastavka.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8320 stojalo za 2 monitorja do 32"

Polno kovinsko namizno stojalo za dvojni monitor AC8320 ustvarja ergonomsko in prostorsko varčno delovno okolje. Stojalo preprosto postavite na svojo mizo. Na namizno stojalo pritrdite dva zaslona (do 32 palcev in 8 kg vsak) s sistemom enostavne montaže in nastavite idealno višino in kot gledanja. Zaslone lahko posamično nagibate, vrtite, vrtite in poravnate ter se tako izognete težavam s hrbtom, vratom in rameni. Stojalo ima integriran sistem za ravnanje kablov in shrambo za imbus ključe.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8321 hitro nastavljiva roka za monitor 10"-32" črna

Namizni nosilec za monitor AC8321 je idealen za uporabo v prilagodljivih delovnih prostorih. Nosilec je enostavno nastavljiv po višini brez orodja. Za nastavitev višine uporabite samo krilni vijak. Nagnite, obračajte in zavrtite zaslon, da ustvarite idealno ergonomsko držo in zmanjšate tveganje za težave z vratom, hrbtom in rameni. S sistemom za upravljanje kablov so kabli izven vidnega polja.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8322 hitro nastavljiva roka za 2 monitorja 10"- 27" črna

Namizni nosilec za monitor AC8322 je idealen za uporabo v prilagodljivih delovnih prostorih. Nosilec je enostavno nastavljiv po višini brez orodja. Za nastavitev višine uporabite samo krilni vijak. Nagnite, zasukajte in zavrtite zaslon, da ustvarite idealen ergonomski delovni prostor in zmanjšate tveganje za težave z vratom, hrbtom in rameni. S sistemom za upravljanje kablov so kabli izven vidnega polja.
Registrirajte se za ceno