+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Zunanje naprave

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Apple Pencil 1st Generation (MQLY3ZM/A) belo, stylus pisalo

S svinčnikom Apple Pencil lahko delate zapiske, komentirate ali rišete – s popolno natančnostjo in tako naravno kot na papirju.
Registrirajte se za ceno

Apple Pencil 2. Generation (MU8F2ZM/A) belo, stylus pisalo

Apple Pencil (2. generacija) zagotavlja natančnost do pikslov in nizko zakasnitev, ki je vodilna v panogi, zaradi česar je odličen za risanje, skiciranje, barvanje, zapisovanje, označevanje e-pošte in drugo.
Registrirajte se za ceno

Apple Pencil USB-C 2023 bela MUWA3ZM/A

USB-C Apple Pencil je idealen za zapiske in skice, vodenje dnevnika in upravljanje dokumentov. Je slikovnih pik natančen z nizko zakasnitvijo in je občutljiv na nagib, zato se zdi enako naraven za uporabo kot svinčnik.
Registrirajte se za ceno

AverMedia AM310 USB črn, mikrofon

Registrirajte se za ceno

Creative Live! Spletna kamera Cam Sync 1080p V2 črna

Naredite močan vtis med pomembno spletno konferenco in se intimneje povežite s svojimi najdražjimi z videom v polni visoki ločljivosti in izboljšano kakovostjo klicev!
Registrirajte se za ceno

Creative GigaWorks T40 Series II 2.0 (51MF1615AA000) črn vrhunski zvočniki

Prvorazredni zvočniki za vrhunski užitek v glasbi. Tehnologija BasXPort™ tudi brez globokotonca poskrbi za dinamične base. Zvočnike lahko z vgrajenim regulatorjem basa in visokih tonov optimalno nastavite na občutljivost svojega sluha. Za piko na i poskrbi vgrajen priključek za slušalke.
Registrirajte se za ceno

Creative Live Cam Sync 4K s kompenzacijo osvetlitve ozadja

Uživajte v neverjetno čisti, ostri in podrobni 4K UHD jasnosti s Creative Live! Cam Sync 4K, spletna kamera plug-and-play, zasnovana za čim večjo izkušnjo spletnih videokonferenčnih klicev ali pretakanja.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.0 (51MF1680AA001) bel sodobni USB namizni zvočniki

Creative Pebble v obliki krogle, ki ga je navdihnil japonski skalnjak zen, je eleganten in eleganten 2.0 sistem zvočnikov, ki izgleda popolno v vsakem domu in pisarni.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.0 sodobni USB namizni zvočniki

Creative Pebble 51MF1680AA000 v obliki krogle, ki ga je navdihnil japonski skalnjak zen, je eleganten in eleganten 2.0 sistem zvočnikov, ki izgleda popolno v vsakem domu in pisarni.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.1 (51MF0480AA000) USB namizni zvočniki z nizkotoncem

Creative Pebble Plus predstavlja pričakovani dodatek na novo oblikovanega nizkotonca, usmerjenega navzdol. Kar najbolje izkoristite zvok svojega računalnika z dinamičnimi visokimi toni in močnimi nizkimi toni za izjemno zvočno izkušnjo.
Registrirajte se za ceno

Creative Sound BlasterX Katana BT 7.1 (51MF8245AA000) črn, večkanalni zvočnik za igre

Sound BlasterX Katana, imenovan po meču, ki je tako tehnološko dovršen v strukturi in tako zahteven pri ustvarjanju, izkazuje enako elegantno prefinjenost in izjemno moč v svoji zasnovi in ​​zvočni moči.
Registrirajte se za ceno

Defender Aurora S8 (65408) 2.0, 8W črn USB računalniški zvočnik

Kompakten aktivni stereo zvočniški sistem z močnim zvokom. Bogat močan zvok - 8 W, RMS. USB napajalnik. Nadzor glasnosti na vrvici. Za nastavitev glasnosti vam ne bo treba preklopiti na krmilnike osebnega računalnika
Registrirajte se za ceno

Defender MIC-109 64109 (64109) črn, prenosni mikrofon

Kompakten računalniški mikrofon s priročno zaponko.
Registrirajte se za ceno

Defender MIC-111 (64111) siv, mikrofon

Računalniški mikrofon na upogljivi kovinski palici.
Registrirajte se za ceno