+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Nahrbtniki za prenosnike

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

ACT AC8530 Global 15.6"USB charging Black, nahrbtnik za prenosnik

Zaščitite svoj prenosnik s 15,6-palčnim globalnim nahrbtnikom za prenosnike ACT AC8530. AC8530 je opremljen z vtičnico USB za polnjenje vašega pametnega telefona med uporabo. Powerbank shranite v nahrbtnik in ga priključite v vtičnico z vgrajenim kablom USB. Nahrbtnik ima ergonomske naramnice, oblazinjeno hrbtno stran, kompresijske naramnice in trak za voziček.
Registrirajte se za ceno

ACT AC8535 Urban 17,3" Black, nahrbtnik za prenosnika

Zaščitite svoj prenosni računalnik s 17,3-palčnim mestnim nahrbtnikom za prenosni računalnik ACT AC8535. Dvojna notranja podloga ščiti vaš prenosnik pred praskami in drugimi poškodbami. AC8535 je opremljen s posebnimi predali za tablični računalnik, dokumente, napajalnik, miško in druge zunanje naprave. Nahrbtnik za prenosni računalnik Urban je zasnovan za vsakodnevno uporabo zahvaljujoč oblazinjeni hrbtni strani, nastavljivemu in vodoodbojnemu materialu.
Registrirajte se za ceno

Defender 26065 17" Monte black, torba za prenosnik

Trpežna in zanesljiva torba v klasičnem poslovnem stilu je primerna za velike prenosnike.
Registrirajte se za ceno

Defender 26077 waterproof 15,6" Carbon/Black, nahrbtnik za prenosnik

Ergonomski nahrbtnik za prenosni računalnik. Dva prostorna predala in organizator za pisala, kartice in mobilne naprave.
Registrirajte se za ceno

Marvo BA-03 GY 15.6" USB Grey, nahrbtnik za prenosnik

Marvo nahrbtnik za prenosnik
Registrirajte se za ceno

RivaCase 7560 Canvas 15,6" Black, nahrbtnik za prenosnik

Ta platneni nahrbtnik drži prenosnike do 15,6 palca. Svetlo modre linije šivov dopolnjujejo temnejše odtenke in dajejo nahrbtniku občutek izvirnosti in namena. Trendovska in prostorna ponuja največ prostora za shranjevanje in je opremljena z različnimi funkcijami.
Registrirajte se za ceno