+386 (0)1 3200 500[email protected]

Barbie

View as Mreža Seznam
Sortiraj:
Prikaži na stran

Mattel Barbie "The Lost Birthday" (GRT87)

Punčke in igralni kompleti po navdihu Barbie in Chelsea The Lost Birthday popeljejo mlado domišljijo na pustolovščine, polne raziskovanja in živalskih prijateljev! Lutka Stacie je pripravljena na potovanje po svetu v trendovski obleki s tropskim potiskom.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Big City Dreams Malibu pevka z zvoki (GYJ23)

Otroci lahko z lutko Barbie Malibu Roberts poustvarijo Barbiejin epski nastop iz igre Barbie: Dream Big! Ste pripravljeni na oder? Ko približate mikrofon punčki Barbie, bo njena obleka zasvetila in zaigrala bo ena od dveh izvirnih pesmi!
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Dreamtopia Chelsea z oblačili 3v1 (GTF40)

Mlada domišljija lahko ponese svoje zgodbe od zemlje do neba do morja z lutko Barbie Dreamtopia Chelsea in tem pravljičnim modnim kompletom! Z 12 modnimi kosi lahko otroci lutko Chelsea oblečejo v princeso, samoroga, morsko deklico ali zmaja
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Dreamtopia Ken 2v1 princ ali morski deček (GTF93)

Ta lutka Barbie Dreamtopia Ken ima fantastično modno preobrazbo za dvakratno zabavno pripovedovanje zgodb! S kraljevim ogrinjalom, ki se spremeni v bleščeč morski rep, se lahko lutka Ken v nekaj sekundah spremeni iz princa v podmorsko kraljevino.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Dreamtopia morska deklica (GGC09)

Punčka morska deklica Barbie Dreamtopia navdihuje otroke, da pustijo domišljiji prosto pot. Njihov živo obarvan vrh in živo obarvan rep imata domiselne podrobnosti. Upogne se v pasu, tako da si lahko otroci izmislijo svoje zgodbe in pustijo lutko plavati v morju ali se samo sprostiti na soncu.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Fashionista Model modra obleka s sončnimi očali (GRB65)

Barbie in Ken Fashionista slavita raznolikost z modnimi punčkami, ki spodbujajo pripovedovanje resničnih zgodb in neskončne sanje! S širokim izborom odtenkov kože, barv oči, barv las in tekstur, telesnih tipov in mode
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Fashionista Model na invalidskem vozičku - črna ženska (GRB94)

Barbie® in Ken™ Fashionistas™ slavita raznolikost z modnimi punčkami, ki spodbujajo pripovedovanje resničnih zgodb in neskončne sanje! Punčke so zasnovane tako, da odražajo svet, ki ga otroci vidijo danes, s široko paleto odtenkov kože, barv oči, barv in tekstur las, tipov telesa in mode.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Fashionistas Model rjavolaska v pikčasti obleki (GRB62)

Barbie in Ken slavita raznolikost z modnimi lutkami Fashionistas, ki navdihujejo realistične zgodbe, strpnost in neskončne sanje. Punčke so na voljo v različnih odtenkih kože, barvah oči, barvah las, pričeskah, telesnih tipih in modah
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Loves the Ocean rjavolasa Latina iz reciklirane plastike (GRB38)

Predstavljamo Barbie Loves the Ocean, linijo punčk iz reciklirane plastike. S tkaninami in dodatki iz recikliranih materialov te punčke, vezane na plažo, navdihujejo vse vrste zabave na soncu! Ta punčka Barbie ustvarja valove v sončni obleki z mavričnimi črtami iz blaga iz reciklirane plastike.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Loves the Ocean temnopolta Barbie izdelana iz reciklirane plastike(GRB37)

Predstavljamo Barbie Loves the Ocean, linijo punčk iz reciklirane plastike. S tkaninami in dodatki iz recikliranih materialov te punčke Barbie, vezane na plažo, navdihujejo vse vrste zabave na soncu!
Registrirajte se za ceno