+386 (0)1 3200 500[email protected]

Cherry Xtrfy MZ1 (MZ1-RGB-BLACK-TP) RGB Gaming ultra lahka miška

Šifra: 7340086909594
OEM: MZ1-RGB-BLACK-TP
EAN: 7340086909594
Proizvajalec: Cherry
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipŽična miška
Barvačrna
Povezljivostžična
VmesnikUSB
Število gumbov6
Domet1,8m
Ločljivost (DPI)16000
Garancija12M

OBLIKA JE KRALJ.
Faktor številka 1, ko gre za cilj. Ponovno izumljena s strani legende v igri.

OBLIKOVAL ROCKET JUMP NINJA.
Zy “Rocket Jump Ninja” Rykoa, ki ga mnogi smatrajo za najboljšega ocenjevalca miške na svetu, je eden najbolj izkušenih in zaupanja vrednih strokovnjakov na področju igralnih miši. Po več kot 150 ocenah in več kot 20 letih izkušenj s prvoosebnimi strelskimi igrami je Rocket Jump Ninja postal priljubljen vir tako za občasne igričarje kot za profesionalne igralce, ki iščejo nasvete o igralnih miškah.

OBLIKA, KI GA ŠE ŠE NIKOLI VIDEL. DA ZADAJETE STRETE, KI JIH NISO ZADELI.
MZ1 temelji na izkušnjah testiranja več kot 250 igralnih mišk in je zasnovan z enim samim ciljem: pomagati igralcem iger izboljšati njihov cilj. Po letih preučevanja in pregledovanja najboljših miši na svetu je Rocket Jump Ninja vedel, kaj potrebuje miška, vendar oblika ni obstajala. Zdaj je.

TIRNICE.
Tirnice na vrhu miške so njena najpomembnejša značilnost, ki pomaga pri udobju, oprijemu in ciljanju, toda ime je tudi poklon klasičnemu Railgunu v Quakeu, igri št. 1 Rocket Jump Ninje že 22 let.

VRHUNSKE KOMPONENTE.
Komponente v MZ1, ki jih je izbral eden najstrožjih kritikov na svetu, so vrhunske in dobro preverjene. Pod ohišjem boste našli 32-bitni mikrokrmilnik ARM in senzor Pixart 3389.

ULTRA LAHKA, A TRPEŽNA.
Eden od razlogov, zakaj sta se Rocket Jump Ninja in Xtrfy združila, je ta, da imava isti pogled na kakovost. Specifikacije so brez pomena, če ne izboljšajo vaše igre. In uspešnost ni pomembna, če ne traja. MZ1 je izdelan tako, da zagotavlja dosledno, vrhunsko zmogljivost v prihodnjih letih.

ENOSTAVNO DRSENJE ZA HITRO IGRE.
MZ1 ima drsalke iz 100 % PTFE z zaobljenimi robovi za bolj gladko drsenje, medtem ko oblika in luknjasta struktura lupine omogočata stabilnejši oprijem. Izboljšajo pretok zraka pod vašo dlanjo, luknje pa vam tudi pomagajo, da ostanete udobni.

PROGRAMSKA OPREMA NI POTREBNA.
MZ1 vam omogoča prilagajanje CPI, stopnje anketiranja in vzgonske razdalje s premikom stikala in pritiskom na gumb. In ko končate s prilagajanjem nastavitev, lahko zgornji gumb nastavite na »F11«, tako da ga lahko v igri povežete s čim želite.

XTRFY EZCORD® PRO.
MZ1 prihaja z novim Xtrfy EZcord Pro. Mehkejši, lažji in prožnejši, a ne za ceno vzdržljivosti. Pri Xtrfy je kakovost na prvem mestu in EZcord Pro je narejen, da traja.

ODPORNO NA PRAH IN PRŠENJE.
Notranjost miške je prekrita s konformno prevleko, ki ščiti komponente pred prahom, brizgami in nočnimi LAN nesrečami.