+386 (0)1 3200 500[email protected]

YZSY SALI 3W 1.0 vodoodporni črni BT zvočnik

Šifra: 7970359543080
EAN: 7970359543080
Proizvajalec: YZSY
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipBluetooth zvočniki
Sistem1.0
Izhodna moč3 W
Garancija12M
 • Naš cilj je dati izdelkom izjemen dizajn. Naši oblikovalci izdelkov se nenehno zgledujejo po urbanih trendih in novem mobilnem življenjskem slogu. Uporaba je bila nagrajena s priznanimi oblikovalskimi nagradami, kot je nagrada iF DESIGN Award.

  Razvijamo različne izdaje/linije izdelkov za različne okuse in aplikacije; Deluxe, 4kids, outdoor & sports, design & colour, Ergo & Health, Artists Edition kot tudi Yzsy & Friends

  Korenine YZSY ležijo v španski La Mangi na Mar Menorju. Od tam se naši izdelki trenutno znajdejo v več kot 20 državah. Trajnostni proizvodni procesi in vrhunska kakovost so glavna prednostna naloga naše mednarodne ekipe.

  Sali je posebej kompakten in vsestranski. Zvočni palček ima zložljiv silikonski zvonec in zato ni samo zvočni, ampak tudi vesoljski čudež. Silikonski zvonec je mogoče zložiti in pritrditi s trakom za prenašanje. Hkrati lahko Sali obesite na zanko. Zložen Sali meri samo 8,3 x 8,3 x 6 cm, tehta samo 120 g in ga lahko shranite kamor koli. Odličen dizajn Zaradi izjemnega dizajna je bil Sali nagrajen z mednarodno nagrado "iF DESIGN TALENT AWARD". Vodoodporen Tudi v kopalnici, kuhinji, zunanjem bazenu ali na plaži je Sali pravi spremljevalec, saj je Sali vodoodporen po IPX4. Funkcije: SALI se ne povezuje samo prek Bluetootha, ampak ima tudi 3,5 mm avdio vhod in avdio izhod, ki omogoča povezavo drugega zvočnika SALI za stereo zvok. Sali se polni preko mikro USB priključka, polnjenje traja približno 1 uro. Zmogljiv zvočnik zagotavlja do 7 ur uživanja v glasbi, ko je popolnoma napolnjen. Ko je SALI povezan s pametnim telefonom, ga lahko zahvaljujoč vgrajenim mikrofonom uporabljate tudi kot komplet za prostoročno telefoniranje.

  Vsebina škatle: 1 x Sali zvočnik, 1 x mikro USB kabel, 1 x 3,5 mm avdio kabel, 1 x nemški priročnik

  Bluetooth zvočnik Bluetooth zvočnik Sound Wonder Sound Funnel

  Bluetooth zvočnik za prostoročno telefoniranje

  Vodoodporen IPX4, odporen proti brizganju

  Zvok

  Zahvaljujoč zložljivemu zvoncu iz silikona postane Bluetooth zvočnik Sali pravi zvočni čudež. Sali zagotavlja bogat zvok v zaprtih prostorih in na prostem.

  Telefonija

  Če približno 120 g lahkega Salija povežemo s pametnim telefonom, ga potem lahko uporabljamo kot komplet za prostoročno telefoniranje, saj ima Sali tudi vgrajen mikrofon.

  Zaščiten pred vodo

  Sali je vodoodporen po IPX4 in je zato primeren tudi za prho in kopalnico. Je tudi dober spremljevalec zunaj v naravi ali na plaži.

  Nosilni trak Bluetooth zvočnik zložljiv visi

  Na poti

  Bluetooth povezava

  Praktičen pas za nošenje

  Zahvaljujoč praktični zanki lahko Sali tudi obesite kamor koli.

  Močan na poti

  Sali uporablja močan zvočnik, ki zagotavlja do 7 ur močnega zvoka in bogatih basov. Čas polnjenja baterije je 1 ura.

  Popolna povezava

  Zvočnik Sali ima Bluetooth 4.1 in ga je mogoče preprosto povezati s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom in nič ne ovira pretakanja glasbe.

  Priključni par stereozvočnih zvočnikov

  Bluetooth zvočnik, nagrajen z nagrado iF Design Award

  Zložljiva torba za hlače, ki prihrani prostor

  Stereo zvok

  Sali ima 3,5 mm avdio vhod in 3,5 mm avdio izhod. Avdio kabel omogoča povezavo 2 zvočnikov SALI za stereo zvok.

  Odličen dizajn

  Bluetooth zvočnik YZSY Sali je prejel mednarodno nagrado "IF DESIGN AWARD" za svoj izjemen dizajn.

  Zložljiva in prostorsko varčna

  Silikonski zvonec je zložljiv in ga lahko zložite za transport. Tako Sali gre v skoraj vsak žep hlač.