Vizija

Vizija podjetja Printmania d.o.o. je, da postanemo zanesljiv in kvaliteten ponudnik tako kompatibilnih kot originalnih izdelkov potrošnega materiala za tiskalnike na eni strani in prvi ponudnik nišnih izdelkov iz računalništva na drugi strani. Naša vizija je prav tako dolgoročna uspešnost in stabilnost podjetja. Ustvarjalnost pri delu in ohranjanje kakovosti prodajnega asortimenta sta ključna dejavnika razvoja podjetja.

Poslanstvo

Podjetje Printmania d.o.o. je pomemben spletni distributer kompatibilnih in originalnih izdelkov potrošnega materiala za tiskalnike in ponudnik nišnih izdelkov iz računalništva. Z dodelano tehnično platformo in postopkovnimi metodami vsakodnevno skrbimo za hitro obravnavo naročil in odpremo naročenega »on time«.

Ker se še kako zavedamo, kako pomembna je prilagojenost do kupcev, jim nudimo optimalno podporno okolje. Pri uresničevanju poslanstva podjetja si bomo tudi v prihodnje prizadevali biti kar najbolj uspešni in dosledni. Prizadevali si bomo biti svojim kupcem cenovno konkurenčen in zanesljiv partner, zaposlenim omogočati prijetna in kreativna delovna mesta, ter krepiti dobre odnose z vsemi, ki so na kakršenkoli način povezani s podjetjem.


Prikaži več izdelkov
Ni več zadetkov.
Pojdi na vrh strani