+386 (0)1 3200 500[email protected]

Urbani nahrbtnik RivaCase 5432 16L rdeč

Šifra: 184644
OEM: 5432
EAN: 4260709010397
Proizvajalec: RivaCase
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipNahrbtnik za prenosnik
Velikost14"
Barvardeča

16L urbani nahrbtnik
Lastnosti izdelka:

• 16L srednje velik mestni nahrbtnik.
• Večnamenski nahrbtnik za fakulteto, potovanja in aktivnosti na prostem.
• Notranjost je iz kontrastne podloge.
• Izdelano iz visokokakovostnega vodoodbojnega materiala.
• Prostoren predal za shranjevanje oblačil in drugih predmetov na vaši dnevni poti.
• Notranji predal za 14” prenosnik (za dodatno zaščito priporočamo uporabo etuija za prenosnik).
• Dvojna zadrga za hiter in enostaven dostop.
• Sprednji žep z zadrgo z organizatorjem za pametni telefon, pisala in dodatke ima snemljiv trak za ključe.
• Udobne naramnice z zmehčanimi trakovi bodo poskrbele, da se boste počutili udobno tudi na najdaljši poti.
• Nahrbtnik ima 2 stranska žepa za plastenko vode ali dežnik.
• Sistem za upravljanje trakov preprečuje visenje odvečnega materiala trakov.

VISOKOKAKOVOSTNA VODOODBOJNA TKANINA
Dandanes ne želite tvegati z vsebino svoje torbe. Vsi nosimo s seboj elektronske naprave in tehnologijo, ki so še vedno zelo dovzetne za poškodbe zaradi vode in s katerimi moramo biti zelo previdni glede na njihovo občutljivo naravo. Zato smo pri tej kolekciji Aviva poskrbeli, da je uporabljena tkanina visokokakovostna vodoodbojna tkanina, tako da ne glede na to, kaj se odločite vzeti s seboj tisti dan, vas ne čaka tragedija poškodovanega blaga, če ga dobite. ujet pod tušem. Zato bodite varni in vedite, da boste prišli na delo z vsem tako urejenim in predstavljivim, kot ste ga spakirali.

KOMPAKTEN, A PROSTOREN
Obstaja težka meja, po kateri morajo hoditi vsi oblikovalci torb, med tem, da vam zagotovijo dovolj prostora, da lahko nosite s seboj vso ustrezno opremo, ki jo potrebujete na dan, in poskrbite, da ne boste preobremenjeni s torbo, ki na otip je bolj kot podloga za smeti kot uporaben nosilec tovora. S tem nahrbtnikom je ravnovesje odlično ohranjeno in rezultat je nahrbtnik, ki vam bo ponudil več kot dovolj prostora za tisto dodatno majico ali par kratkih hlač, hkrati pa vam bo omogočil, da se z lahkoto orientirate v svojem dnevu. .

SPREDNJI PREDAL Z ZADRGO IN ORGANIZATORJEM
Skoraj nič ni pomembnejšega v misiji za zagotovitev uspešnega dne kot vzdrževanje organizacije. Kot pravi stari pregovor, če se ne pripraviš, potem se pripravi na neuspeh. Zato smo naredili vse, kar je v naši moči, da boste lahko učinkovito načrtovali dan, ki je pred vami. En vidik tega je prostoren predal za dokumente in dodatke, ki ima organizatorsko ploščo in snemljiv trak za ključe. Tako imate lahko vse svoje stvari lepo urejene in pripravljene za iskanje na enem mestu in ključe vedno pri roki, ko jih potrebujete.

DVA STRANSKA ŽEPA
Dva stranska žepa na tem nahrbtniku Aviva bosta olajšala tako pomembno nalogo, da zagotovite, da boste s seboj na dan nosili osnovne stvari, kot sta dežnik ali steklenica vode. Ne želite, da vas ujame pod tušem in da na tako pomemben sestanek pridete premočeni. Podobno si nikoli ne želite, da bi bili izsušeni in dehidrirani ter se ne bi mogli osredotočiti. V RIVACASE se zavedamo pomena hidracije in zato smo te elemente zagotovo vključili. Ker so kompaktni, bodo vaši osebi zagotovili elegantno silhueto.
SPREDNJI ŽEP Z ZADRGO ZA DODATKE
Ko opravljate svoj dan, morate pogosto hitro pospraviti kakšen predmet in ne želite, da bi vam bilo treba razpakirati glavni predel torbe in se mučiti z vnašanjem stvari ven in zlaganjem nazaj. Zato smo vključili sprednji žep z zadrgo, tako da lahko preprosto izmaknete predmet, kot je telefon ali denarnica, in ga nato v trenutku zapnete nazaj, pri tem pa veste, da je vse shranjeno v čim bolj varnih pogojih.

UDOBNO PRENAŠANJE
Udobne naramnice z mehkimi trakovi poskrbijo za čudovito udobno potovalno izkušnjo. Ne samo, da je to pomembno za vaše splošno dobro počutje in razpoloženje, da ste med dnevom sproščeni, ampak je pomembno tudi za vaše zdravje, če se odločite nositi težka bremena. Oblazinjena zadnja plošča bo pri tem pomagala in pomeni, da če nosite karkoli z ostrimi vogali, kot je knjiga, da se vam ne bo zarilo v hrbet. Za pomoč pri prenašanju in pospravljanju vaše prtljage sta na voljo mehak ročaj za prenašanje in zanka za obešanje.

SISTEM UPRAVLJANJA PASOV
Imeti veliko ohlapnih trakov in vezic, ki visijo z nahrbtnika, ni samo grdo in zaradi česar ste videti neprofesionalni, ampak lahko povzroči tudi resnično tveganje za zdravje, če se tovrstni trakovi med hitrim premikanjem, na primer na kolesu, zataknejo za stvari, kot so veje, ali ko se ujamejo v stvari, kot so vrata vlaka ali dvigala. Na srečo vam ta nahrbtnik Aviva pomaga, da se izognete tej težavi, saj vam nudi sistem za upravljanje trakov, ki preprečuje, da bi odvečni material trakov visel in potencialno povzročil škodo.

Teža izdelka: 0,51 kg
Zunanje mere: 270x220x410 mm
Notranji material: poliester
Material: poliester
Prostornina, litri: 16 l