Ta močan vakuumski aparat prepriča v vsakem gospodinjstvu! Ta model lahko preprosto odprete in varno zaprete z eno roko brez kakršnega koli napora s pomočjo udobnega ročaja.
Indukcija je sodoben način kuhanja: učinkovit, varčen, sodoben. Temperatura je na voljo zelo hitro, saj elektromagnetno polje segreva neposredno dno posode in ne grelne plošče.
Indukcija je sodoben način kuhanja: učinkovit, varčen, sodoben! Toplota je na voljo zelo hitro, saj nastane neposredno na dnu posode in ne najprej na kuhalni površini. Tako hitro kot plinski štedilnik, a veliko varnejši z elektriko.
Ne glede na to, ali gre za sadje, zelenjavo, zelišča, meso ali ribe – z avtomatskimi dehidratorji ROMMELSBACHER boste uporabili najzgodnejšo obliko konzerviranja hrane – a na sodoben način.
Za skrbno sušenje sadja, zelenjave, zelišč, gob in še več: kompaktni dehidrator DA 350 je popoln dodatek k družini dehidratorjev Rommelsbacher. Sušenje - kot najstarejša oblika konzerviranja hrane - doživlja sodoben preporod.