+386 (0)1 3200 500[email protected]

RivaCase 7561 Alpendorf Eco nahrbtnik za prenosnik 15,6-16" siva

Šifra: 211109
OEM: 7561
EAN: 4260709019970
Proizvajalec: RivaCase
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipNahrbtnik za prenosnik
Velikost16"
Barvamodra

SVETLOBNO ODSEVNA ZADRGA
Ko se v temi vračate domov in potrebujete dostop do ključev, želite stvari čim prej, potem vam bo ta svetlobno odsevna zadrga prišla prav. Torej brez strahu, sploh ne boste predolgo ujeti zunaj v dežju! In ne samo to, ampak bo imel dvojni namen, da vas naredi tudi bolj vidne, kar pomeni, da vas bodo bolj opazili tisti, ki potujejo po cestah. Te vrste dvojnega namena govorijo o naši veliki osredotočenosti na vsestranskost in zmogljivost.

KOMPAKTEN, A PROSTOREN
Ko izberete kateri koli nahrbtnik, morate poiskati dobro ravnovesje med tem, da lahko nosite dovolj svojih predmetov na dan, da boste dovolj prilagodljivi na to, s čimer se lahko soočite, in da nahrbtnik nima tako velikega, da postane bolj ovira kot pomoč. Zato smo poskrbeli, da ima ta nahrbtnik Alpendorf tanek dizajn, tako da se lahko enostavno premikate po prometnih mestih, ima pa tudi prostoren glavni predal, da lahko s seboj nosite vse stvari, ki jih potrebujete. .

DVA SPREDNJA ŽEPA Z ZADRGO
Dva sprednja žepa z zadrgo na tem nahrbtniku sta popolna rešitev za tiste, ki želijo nekam, kamor bi lahko hitro spravili stvari, kot so pisala in beležke, hkrati pa bi imeli do njih dostop tudi v trenutku. Nočete brskati po dnu nahrbtnika in iskati izmuzljivega kemičnega svinčnika. Ne le, da je to nadležno in zamudno opravilo, ki ga je treba opraviti, ampak se lahko konča tudi katastrofalno, saj črnilo, ki pušča, uniči nahrbtnik, vaše zapiske, oblačila ali kar koli drugega, kar bi lahko bila vsebina vašega nahrbtnika.

NOTRANJI ŽEP NA ZADRGO
Notranji žep z zadrgo tega nahrbtnika je popoln odgovor za tiste, ki potrebujejo dodatno raven organizacije in varnosti za svoje dragocenejše stvari. Če ste kdaj pomislili, da preprosto ne morem tvegati, da bi svoj potni list ali denarnico pospravil v žep ali celo v zunanji žep torbe z zadrgo, potem je to nahrbtnik za vas. Vse te vrste predmetov lahko shranite v notranjost svojega nahrbtnika in veste, da so popolnoma organizirani in varni ves čas vašega potovanja, od začetka do konca.
PODLOŽEN ŽEP ZA PRENOSNI RAČUNALNIK
Oblazinjen žep za prenosni računalnik na tem nahrbtniku je bistveno sredstvo za zaščito vašega najdragocenejšega elektronskega predmeta pred poškodbami. Glede na ogromno vrednost, ki jo imajo za naše poklicno in družbeno življenje, da ne omenjamo stroškov njihove zamenjave, je pomembno, da jih hranimo v čim bolj varnih pogojih. Zato smo zagotovili oblazinjenje za ta žep, ki bo preprečilo, da bi se vaš prenosnik med prevozom tresel v nahrbtniku, kar lahko pogosto privede do udarcev in udarcev ter sčasoma do poškodb same strojne opreme.

DVA STRANSKA ŽEPA
Včasih moramo biti pripravljeni na cel kup dogodkov. Niti dva dneva nista enaka, zato se moramo prepričati, da smo pripravljeni in pripravljeni na vse, kar nas čaka. Zato smo zagotovili ne enega, ampak dva stranska žepa, da lahko vzamete steklenico vode, če se na vlaku v službo nekoliko segreje, ali celo morda dežnik, če se nebesa odprejo in vas nenadoma ujame naliv. Seveda obstaja še milijon drugih stvari, za katere bi lahko te žepe uporabili, da bi se lahko prilagajali čez dan.

UDOBNE NARAMNICE Z ZMEHKANIMI TRAKOVI
Zelo pomembno je, da izberete nahrbtnik, ki je dobro oblikovan glede na naramnice. Neenakomerna porazdelitev teže, tudi če je breme, ki ga nosite, precej majhno, ima lahko dolgoročno katastrofalne rezultate, kar povzroči bolečine v hrbtu in težave z mišicami. Zato smo poskrbeli, da ima ta kolekcija Alpendorf udobne naramnice z mehkimi trakovi, tako da boste ne glede na težo, ki jo nosite, varni od prve do zadnje uporabe nahrbtnika.

SISTEM UPRAVLJANJA PASOV
Nobenega dvoma ni, da boste na sestanku videti veliko manj impresivno, če vam povsod visijo naramnice. Na splošno je to neurejen in neprofesionalen videz. Ne samo to, ohlapni trakovi predstavljajo resnično nevarnost, ko se med hitrim premikanjem, na primer na kolesu, lahko zataknejo za stvari. Prav tako so lahko dvojno nevarni, če se ujamejo v vrata stvari, kot so vlaki. Zato smo to torbo opremili s sistemom za upravljanje trakov, da boste videti čim bolj urejeni in varni.

Teža izdelka: 0,6 kg
Zunanje mere: 305x460x150 mm
Material: RPET poliester
Notranji material: poliester
Velikost žepa za prenosni računalnik 285x400x35 mm