+386 (0)1 3200 500[email protected]

RivaCase 7532 Protivlomna torba za prenosnik 15,6" temno siva

Šifra: 212118
OEM: 7532
EAN: 4260403579800
Proizvajalec: RivaCase
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipTorba za prenosnik
Velikost15,6"
Barvasiva

15,6'' torba za prenosni računalnik

Značilnosti izdelka:

• Urbana torba iz visokokakovostne vodoodbojne tkanine z zaščitnimi elementi proti kraji:
- Tanka kompaktna oblika z minimalnim številom vidnih žepov
- Sprednji skriti žep na zadrgo odlično skrije vaše dragocenosti, kot so mobilni telefoni , osebno izkaznico, denarnico itd. in vas zaščiti pred tatovi
• Oblazinjen predal za prenosni računalnik, namenski del za dokumente in žep za tablični računalnik do 10,1" in dodatke.
• Udobni oblazinjeni ročaji in odstranljiv nastavljiv trak

ZASNOVA PROTI KRAJI
Ko smo izdelovali to torbo za prenosni računalnik, smo se želeli prepričati, da je čim bolj varna. Varnost vaših izdelkov je tisto, kar je za nas najpomembnejše od začetka do konca in je tisto, kar nas ločuje od drugih blagovnih znamk, ki se osredotočajo samo na videz in estetiko. Ta torba je opremljena s številnimi zaščitnimi elementi proti kraji, vključno s tanko in kompaktno zasnovo z minimalnim številom vidnih žepov, tako da tatovi ali žeparji ne dobijo ničesar vpadljivega in da mimoidoči nima lahkega dostopa. .

SKRIT ŽEP NA ZADRGO SPREDAJ
Dan je lahko le toliko dober, kolikor je dober organiziran. Kot pravi stari pregovor, če se ne pripraviš - potem se pripravi na neuspeh. Zato smo pri izdelavi te torbe želeli zagotoviti, da vas vsi elementi na vse možne načine vodijo k optimizaciji vašega dneva, ki je pred vami. Zato ima ta torba za prenosni računalnik svoj organizator za pisala, dokumente in pametni telefon. Zato preprosto pospravite svoje predmete v skriti sprednji žep z zadrgo in vedite, da niso le vaši predmeti shranjeni v popolni varnosti, temveč tudi, da so vedno tam, kjer bi morali biti.

PODLOŽEN PREDAL ZA PRENOSNIK
Čeprav se zdi, da nekatere blagovne znamke na to pozabljajo, je glavna funkcija vsake torbe za prenosni računalnik, da vašo torbo varno in varno spravi v torbico, ki jo je enostavno prenašati. Zdi se, da je to prepogosto pozabljeno pri drugih znamkah, ki uporabljajo šibke materiale in dizajne. Ta torba ima lasten oblazinjen predal za prenosni računalnik z mehkimi stranicami in trakom, ki varno pritrdi vaš prenosnik na svoje mesto, tako da ne glede na to, kakšno potovanje vas čaka, veste, da vaš najdragocenejši predmet shranjujete v popolni varnosti. premikajte se po dnevu.

DVA MREŽASTA ŽEPA
Danes imamo mnogi od nas več naprav. Samo prenosni računalnik pogosto ne zadošča ali pa vam ne nudi popolne vsestranskosti ali funkcionalnosti, ki jo morda potrebujete za vsakodnevno delo ali domače življenje. Zato smo pri oblikovanju te torbe za prenosni računalnik Prater želeli zagotoviti, da lahko ustrežemo posamezniku, ki mu ena preprosto ni dovolj. Zato smo zagotovili dva mrežasta žepa, da lahko hitro spravite tablico ali dve ali telefon in veste, da jih je mogoče varno prevažati tudi na vsakodnevni poti v službo ali na potovanjih dlje.

VITEK, A ZAMESTEN
Ta torba za prenosni računalnik Prater je skrbno poiskala ravnotežje med dvema poloma prostora in praktičnosti. Prepogosto naletite na torbe za prenosne računalnike, ki so tako tanke, da vam ne nudijo ničesar, da bi lahko shranili druge predmete, ki jih morate vsak dan nositi s seboj. Podobno bodo druge torbe pogosto po nepotrebnem velike in vam bodo pustile zapravljen prostor ter bodo okorne za uporabo. Vendar pa vam bo ta torba zaradi tanke, a prostorne zasnove ponudila dovolj prostora, ki ga potrebujete za druge stvari, obenem pa jo boste lahko prenašali vsak dan.

ODSTRANLJIV NASTAVLJIV NARAMNI TRAK
Vsi ljudje ne nosijo torbic na enak način. In tudi če ste pogostejša oseba, ki raje uporablja stil z eno roko, ste želeli imeti možnost, da torbo obesite čez ramo. Ko se premikate po železniški postaji ali letališču, postane še posebej koristno imeti dodatno prosto roko za vlečenje prtljage ali prenašanje česar koli drugega, kar imate s seboj. Zato ima ta torba Prater lasten odstranljiv in nastavljiv naramni trak, tako da imate dodatno možnost, da si jo nadenete in prilagodite svojemu popolnemu prileganju. Ker sta, kot pri vseh naših izdelkih, ključni prilagodljivost in funkcionalnost.

MEHKI ROČAJI ZA NOŠENJE
Dandanes ljudje priznavajo vrednost udobja za optimizacijo svojega dneva in zdravja. Minili so časi, ko je veljalo za skoraj obvezno prenašanje težke in škatlaste usnjene aktovke, katere ročaji so bili okorni in neergonomski. Te dni se zavedamo, da vam bo udobna prtljaga in torbe dejansko pomagala pri doseganju dnevnih ciljev. Zato je torba opremljena z mehkimi ročaji za nošenje, tako da ostanete v popolnem udobju, ne da bi se ročaji zarivali v vaše dlani in prste, in da boste lažje napadli tisto, kar je za vas res pomembno v vašem dnevu, ki je pred vami.
VISOKOKAKOVOSTNA VODOODBOJNA TKANINA
Ne želite tvegati s svojimi dragocenimi elektronskimi napravami. Vsebujejo preveč pomembnih informacij in so preveč prepleteni ter sestavni del našega vsakdana, da bi bili ogroženi. Tveganje poškodb zaradi vode bi moralo biti glavna prednostna naloga za vsakogar, ki išče novo torbo za prenosni računalnik, zato smo poskrbeli, da je ta torba za prenosni računalnik opremljena z lastno visokokakovostno vodoodbojno tkanino, tako da bo vaš prenosnik v njej. najbolj varno okolje. To pomeni, da če vas nesreča ujame pod tušem, ste lahko vsaj varni, če veste, da vaša elektronika ne bo utrpela neželenih posledic.

DVOJNA ZADRGA ZA HITER IN ENOSTAVEN DOSTOP
Nič ni hujšega od šibkih potez zadrge, ki otežijo dostop do vaše torbe in vas zavlečejo v dan. Uporaba torbe z eno samo zadrgo, ki jo je težko najti in je slabo oblikovana, je lahko razburljiva, zaradi česar morate torbo nenehno odpirati ali zapirati na silo. Pogosto se to zgodi v najslabšem možnem času in povzroči zamude, ki si jih preprosto ne morete privoščiti. Zato smo ustvarili to torbo iz trpežnih plastičnih potegovalnikov in poskrbeli, da imate dva, tako da lahko hitro in enostavno dostopate do svojih stvari v trenutku in v vsakem trenutku.

Teža izdelka: 0,515 kg
Zunanje mere: 420x310x65 mm
Notranji material: poliester
Material: poliester
Velikost žepa za prenosni računalnik 400x285x50 mm