+386 (0)1 3200 500[email protected]

RivaCase 7531 Alpendorf Eco torba za prenosnik 15,6-16" siva

Šifra: 211107
OEM: 7531
EAN: 4260709019949
Proizvajalec: RivaCase
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipTorba za prenosnik
Velikost15,6"
Barvasiva

Torba za prenosnik do 15,6-16''
Lastnosti izdelka:

• Urbana torba Active-style je izdelana iz visokokakovostnega vodoodpornega materiala.
• Izdelano z uporabo OKOLJ PRIJAZNEGA RPET poliestra, izdelanega iz večkrat uporabljenih plastičnih steklenic, ki običajno končajo na odlagališču ali v oceanu. Pri izdelavi vsake vrečke se uporablja ekvivalent 8 × 500 ml plastičnih steklenic.
• Podložene stranice zagotavljajo dodatno zaščito pred naključnimi poškodbami.
• Značilnosti glavnega predala:
- dodatno zaščiten neoprenski predal za obešanje prenosnika.
- notranji del z zadrgo za dokumente.
• Sprednji žep na zadrgo z odsevno zadrgo za pametni telefon, vizitke in dodatke.
• Dvojna zadrga za hiter in enostaven dostop.
• Udobni mehki ročaji in odstranljiva nastavljiva naramnica bodo poskrbeli, da se boste počutili udobno tudi na najdaljši poti.


SVETLOBNO ODSEVNA ZADRGA
V podjetju RIVACASE verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki pomagajo skrbeti za vas, tako kot vi skrbite zanje. Ponosni smo tudi na ustvarjanje izdelkov, pri katerih je bila premišljena vsaka podrobnost, da bo vaša izkušnja čim bolj gladka in brez napora. Zato smo na tej torbi Alpendorf uvedli svetlobno odsevno zadrgo, da bosta na primer ponoči pri prečkanju ceste vidna nekoliko bolje, pa tudi zato, da lahko hitro in preprosto poiščete zadrgo in pridete do svoje stvari, ko je svetloba bolj šibka.

KOMPAKTEN, A PROSTOREN
Zaradi vitke oblike je ta torba popolna stvar za orientacijo v mestnem okolju. Nobenega dvoma ni, da se moramo vsi pogosto soočati z zasedenimi in prenatrpanimi prostori, ko se vsakodnevno vozimo v službo. Olajšajte si življenje tako, da se ne obremenjujete z okornimi torbami, temveč potujete lahkotno. Vendar pri tej torbi Alpendorf ni žrtvovan prostor, na voljo pa je prostoren glavni predal, v katerem bodo vse potrebne stvari za tisti pomemben delovni dan, ki je pred vami.

DVA SPREDNJA ŽEPA Z ZADRGO
Včasih v življenju potrebuješ dva namesto enega. Nikoli ni tako kot pri vaši vsakodnevni torbi. Želite čim več vsestranskosti. Pri RIVACASE to zelo jemljemo kot eno od naših osrednjih vrednot in naše izdelke obravnavamo kot švicarske nože za vrečke – pripravljene na vsako priložnost. En majhen vidik te filozofije sta dva sprednja žepa z zadrgo - ki vam zagotavljata dodaten prostor za boljšo organizacijo vaših predmetov, kot so telefoni, polnilniki in kabli. Zato se ne zadovoljite z manj – raje izberite bolj funkcionalno torbo.

NOTRANJI ŽEP NA ZADRGO
Notranji žep z zadrgo na tej torbi je odlična rešitev za tiste, ki želijo imeti svoje stvari organizirane in varne. Obstajajo nekateri predmeti, s katerimi preprosto ne moremo tvegati, kot so ključni beležki, rokovniki, potni listi itd. Zato je ta predal tako uporaben, saj vam ponuja prostor, kjer lahko te predmete varno shranite in kjer ste lahko prepričani, da vedno bodo urejeni in pripravljeni, da jih zgrabite, namesto da bi se izgubili na dnu vaše torbe.

PODLOŽEN ŽEP ZA PRENOSNI RAČUNALNIK
Vaš prenosnik je verjetno ena izmed vaših najbolj cenjenih stvari. Malo je drugih stvari, ki so tako pomembne v našem vsakdanjem življenju v smislu portala v celotno naše delo in družabno življenje. Kot takega ga je treba ves čas hraniti v najbolj varnih pogojih. Zato smo pri tej torbi Alpendorf poskrbeli, da vključuje dodaten oblazinjen žep, posebej zasnovan za vaš prenosni računalnik, tako da ga lahko postavite v prijetno in varno okolje in ste prepričani, da imate od začetka potovanja do konca. ni razloga za skrb.

ODSTRANLJIV NASTAVLJIV RAMENSKI PAS
Včasih v življenju potrebujemo ta dodaten kanček vsestranskosti. Nikoli ni tako kot pri torbah, s katerimi se vozimo v službo in na potovanju. Na potovanju pogosto potrebujemo dodatno prosto roko za nošenje telefona ali morda celo druge torbe ali knjige, ki jo beremo. Da bi vam pri tem pomagali, smo zagotovili odstranljiv in nastavljiv naramni trak, tako da lahko torbo obesite čez ramo in nadaljujete s svojim dnevom. Ker je nastavljiv, se lahko prepričate, da popolnoma ustreza vašim potrebam in ostane popolnoma udoben, ko se premikate po mestu.