+386 (0)1 3200 500[email protected]

RivaCase 7523 Alpendorf Eco nahrbtnik za prenosnik 13,3-14" siv

Šifra: 211106
OEM: 7523
EAN: 4260709019956
Proizvajalec: RivaCase
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipNahrbtnik za prenosnik
Velikost14"
Barvasiva

Nahrbtnik za prenosnik do velikosti 13,3-14"
Lastnosti izdelka:

• Urbana torba Active-style je izdelana iz visokokakovostnega vodoodpornega materiala.
• Izdelana iz EKOLOŠKO PRIJAZNEGA RPET poliestra, izdelanega iz več uporabljenih plastičnih steklenic, ki običajno končajo na odlagališču oz. ocean Pri izdelavi vsakega nahrbtnika se uporablja ekvivalent 8 × 500 ml plastičnih steklenic
• Glavni predel ima:
- dodatno zaščiten neoprenski predal za obešanje prenosnika
- notranji žep z zadrgo za denarnico in pametni telefon
• Sprednji žep z zadrgo z odsevna zadrga za pametni telefon, vizitke in dodatke
• Stranski žepi za plastenko vode/dežnik
• Udoben mehak ročaj, naramnice z zmehčanimi trakovi
• Sistem za upravljanje trakov preprečuje visenje odvečnega materiala trakov.

SVETLOBNO ODSEVNA ZADRGA
Svetlobno odsevna zadrga na tem nahrbtniku je popolna pomoč, ki jo potrebujete, ko ste v temnem okolju. Kateri koli vir svetlobe ga bo takoj zaznal in vam pomagal hitro najti stvari, ki jih potrebujete. To vam bo pomagalo, zlasti ko se vam mudi na začetku ali koncu vaše vožnje. Poleg tega ima ta zadrga varnostni kot, saj vam omogoča, da ste med orientacijo po urbanih okoljih vidni v luči avtomobilov ali koles.

KOMPAKTEN, A PROSTOREN
Ko izbirate nahrbtnik, želite doseči tisto popolno ravnovesje, tisto popolno sladko točko med nečim, kar vam nudi dovolj prostora, da nosite vse potrebne stvari s seboj na dan, a je tudi dovolj majhno, da vas ne ovira med potovanjem o mestu. Na srečo vam bo ta nahrbtnik Alpendorf ponudil prav to. Je tanek dizajn in tako dovolj kompakten, da se vam pomaga orientirati v prometnih prostorih, kot so mestna središča in vlaki, ponuja pa tudi prostoren glavni predal za vse vaše stvari.

DVA SPREDNJA ŽEPA Z ZADRGO
Dva sprednja žepa z zadrgo na tem nahrbtniku sta natanko tista stvar, ki jo potrebujete, da spravite stran tiste predmete, do katerih morate v trenutku priti in ne želite brskati po dnu torbe. Nihče si ne želi iskati stvari, kot so pisala in svinčniki, na dnu torbe. Ne samo, da je to frustrirajoče in zamudno opravilo, ampak lahko povzroči tudi, da se stvari, kot je črnilo, umaknejo na vaše ostale stvari. Zato na tej torbici nimamo enega, ampak dva žepa z zadrgo prav za ta namen.

NOTRANJI ŽEP NA ZADRGO
Obstaja nekaj predmetov, s katerimi ne želite tvegati. Nočete dati potnega lista ali denarnice v žep, kjer bi lahko zlahka zdrsnila ven ali bi ju pokradli, tako da boste nekje obsedeni. Nekatere stvari je treba skrbno varovati, zato je ta nahrbtnik opremljen z lastnim notranjim žepom na zadrgo, da lahko takšne stvari pospravite stran in ste prepričani, da na celotnem potovanju veste, kje vaši najdragocenejši predmeti so ves čas.
PODLOŽEN ŽEP ZA PRENOSNI RAČUNALNIK

DVA STRANSKA ŽEPA
Včasih moramo biti pripravljeni na vsako priložnost. Ko poleti potujemo na dolge razdalje, potrebujemo dodatno steklenico vode. Ali pa potrebujemo ta dežnik, če se nam vreme nenadoma pokvari. Zato je ta nahrbtnik Alpendorf opremljen z dvema stranskima žepoma, tako da lahko takšne stvari pospravite stran in ste pripravljeni na prihodnjo pot, ne glede na to, kaj vam prinaša. To je stvar, za katero menimo, da je pri RIVACASE tako pomembna – vsestranskost, prilagodljivost in funkcionalnost. Te tri stvari skupaj bodo zagotovile nemoteno potovanje naprej.

UDOBNE NARAMNICE Z ZMEHKANIMI TRAKOVI
Tudi če nimate prevelike teže, morate zagotoviti, da je nahrbtnik, ki ga izberete, oblikovan tako, da skrbi za vaše zdravje. Poceni izdelani nahrbtniki bodo povzročili neprijetno izkušnjo, lahko pa vam povzročijo tudi resno škodo, če teža ni enakomerno porazdeljena po hrbtu in ramenih. Zato je ta nahrbtnik opremljen z udobnimi naramnicami z mehkimi trakovi, ki preprečujejo takšno izkušnjo in vas ohranjajo varne in zdrave, ne glede na težo stvari, ki jih nosite.

SISTEM UPRAVLJANJA PASOV
Ohlapni trakovi in ​​pasovi so lahko zelo neuporabni in vas ovirajo pri dnevu. Zagotavljajo tudi precej grdo in neurejeno sliko o vas, ko vstopite v sobo. Vendar, kar je morda še pomembnejše od tega, so lahko nevarni, če jih ujamejo med hitrim potovanjem s kolesom ali celo, ko se ujamejo v vrata dvigal ali vlakov. Zato je ta nahrbtnik Alpendorf opremljen s sistemom za upravljanje trakov, tako da ste lahko kompaktni od začetka do konca potovanja.

Teža izdelka: 0,46 kg
Zunanje mere: 255x400x130 mm
Material: RPET poliester
Notranji material: poliester
Velikost žepa za prenosni računalnik 245x370x25 mm