+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

RivaCase

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

RivaCase 5123 Antishock Sleeve 13,3" Red, torba za prenosnik

Ta 13-palčni ovitek za prenosni računalnik, izdelan posebej za MacBook, bo ustrezal tudi večini priljubljenih prenosnikov, ultrabookov in tablic. Eleganten, ozek in eleganten rokav je idealen za urbane profesionalce in študente. Na voljo je z naslednjimi funkcijami.
Registrirajte se za ceno

RivaCase 5124 Antishock Sleeve 13,3-14" Red, torba za prenosnik

Ta 14-palčni etui za prenosnike bo ustrezal večini priljubljenih prenosnikov, ultrabookov in tablic. Eleganten, ozek in eleganten rokav je idealen za urbane profesionalce in študente. Na voljo je z naslednjimi funkcijami.
Registrirajte se za ceno

RivaCase 7532 Anti-theft 15.6'' Gray / Dark blue, torba za prenosnik

Urbana torba iz visokokakovostne vodoodbojne tkanine z zaščitnimi elementi proti kraji
Registrirajte se za ceno

RivaCase 7560 Canvas 15,6" Black, nahrbtnik za prenosnik

Ta platneni nahrbtnik drži prenosnike do 15,6 palca. Svetlo modre linije šivov dopolnjujejo temnejše odtenke in dajejo nahrbtniku občutek izvirnosti in namena. Trendovska in prostorna ponuja največ prostora za shranjevanje in je opremljena z različnimi funkcijami.
Registrirajte se za ceno

RivaCase 7562 Anti-theft 15.6" Grey/Dark blue, nahrbtnik za prenosnik

Urbani nahrbtnik iz visokokakovostne vodoodbojne tkanine z zaščitnimi elementi proti kraji: - Tanka kompaktna oblika z minimalnim številom vidnih žepov
Registrirajte se za ceno

RivaCase 7567 Anti-theft 17.3" Grey/Dark blue, nahrbtnik za prenosnik

Ta urbani nahrbtnik je eden največjih v ponudbi Prater z dimenzijo 17,3" in ni samo izdelan iz visokokakovostne vodoodbojne tkanine, ampak je opremljen s številnimi zaščitnimi elementi proti kraji. Njegova tanka kompaktna oblika z minimalno število vidnih žepov, skupaj s sprednjim skritim žepom na zadrgo, pomeni, da odlično skrije vaše dragocenosti.
Registrirajte se za ceno

RivaCase 7703 Suzuka Sleeve 13,3" Blue, torba za prenosnik

Zaščiten in priročen, ta 13,3-14" ovitek za prenosnik Suzuka je primeren za večino priljubljenih prenosnikov, ultrabookov in tabličnih računalnikov. Eleganten, tanek in eleganten ovitek je idealen za urbane profesionalce in študente. Različni odtenki črne barve, ki se preprosto zlijejo, in drzne linije šivov ki zrcalijo robove vaše naprave, dajejo rokavu občutek trdnosti in namena.
Registrirajte se za ceno