+386 (0)1 3200 500[email protected]

Powerton Ergoline Pastel Edition WPEPE2-L, ergonomska, vijolična podloga za miško

Šifra: 8590274849242
OEM: WPEPE2-L
EAN: 8590274849242
Proizvajalec: Powerton
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipErgonomska podloga za miško
Barvavijolična
Dimezija125x65x20mm

Ergonomska podloga za miško in zapestje
Pri dolgotrajnem delu z miško prihaja do stalnega pritiska na zapestje, kar lahko privede do sindroma karpalnega kanala – ene najpogostejših vrst poškodb pri delu pri delu z računalniki. Preventiva je uporaba posebnih podlog pod miško in zapestji, ki bodo poskrbele za pravilno držanje zapestij v liniji s podlaketjo.

Ergonomski naslon za zapestje
Zahvaljujoč tej blazinici lahko dvignete zapestje v ergonomsko pravilen položaj. Mehka podloga iz spominske pene sledi naravni krivulji zapestja in roke ter zagotavlja udobje med delom. Podloga blaži pritisk na zapestje in ščiti kite pri delu z miško. Tega odličnega pomočnika za pisarno in dom bodo cenili vsi, ki vsak dan preživijo dolge ure dela z miško.

Sploh se ne premakne
Spodnja stran podloge je izdelana iz lepljive plasti, ki se popolnoma oprime površine katere koli mize in jo obdrži na mestu v vseh okoliščinah.

Vzglavnik vsebuje polnilo iz spominske pene, zato bo vaše zapestje uživalo v zelo mehki podlagi in maksimalnem udobju. Površina podloge je izdelana iz tekstilne plasti, ki je prijetna na dotik in enostavna za čiščenje. Dovolj je le vlažna krpa. Robovi so obdelani tako, da se tudi ob dolgotrajni uporabi ne strgajo.

Za laserske in optične miške
Podloga zlahka obvlada tako optične kot laserske miške. Uživajte v gladkem in natančnem gibanju miške po celotni površini podloge.

za optične in laserske miške

Tehnični podatki:
Dimenzije 25 x 21 x 2 cm
maša 220 g