+386 (0)1 3200 500[email protected]

Powerton Ergoline Pastel Edition, ergonomska, roza podloga za zapestje

Šifra: 8590274849389
OEM: WPEPE3
EAN: 8590274849389
Proizvajalec: Powerton
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipErgonomska podloga za zapestje
Barvaroza
Dimezija250x210x20mm

Ergonomska blazinica pod zapestjem
Pri dolgotrajnem delu z miško prihaja do stalnega pritiska na zapestje, kar lahko privede do sindroma karpalnega kanala – ene najpogostejših vrst poškodb pri delu pri delu z računalniki. Preventiva je uporaba posebnih blazinic pod zapestjem, ki poskrbijo za pravilno držanje zapestja v liniji s podlaketjo.

Ergonomski naslon za zapestje
Zahvaljujoč tej blazinici lahko dvignete zapestje v ergonomsko pravilen položaj. Mehka podloga iz spominske pene sledi naravni krivulji zapestja in roke ter zagotavlja udobje med delom. Podloga blaži pritisk na zapestje in ščiti kite pri delu z miško. Tega odličnega pomočnika za pisarno in dom bodo cenili vsi, ki vsak dan preživijo dolge ure dela z miško.


Spodnja stran podloge je izdelana iz lepljive plasti, ki se popolnoma oprime površine katere koli mize in jo obdrži na mestu v vseh okoliščinah.


Vzglavnik vsebuje polnilo iz spominske pene, zato bo vaše zapestje uživalo v zelo mehki podlagi in maksimalnem udobju. Površina podloge je izdelana iz tekstilne plasti, ki je prijetna na dotik in enostavna za čiščenje. Dovolj je le vlažna krpa. Robovi so obdelani tako, da se tudi ob dolgotrajni uporabi ne strgajo.


Tehnični podatki:
Dimenzije 12,5 x 6,5 x 2 cm
maša 70 g