O podjetju

Ponudba podjetja zajema kompatibilni in originalni potrošni material za tiskalnike - kartuše, tonerje, polnilne sete, CISS sisteme, precejšen delež pa ima v zadnjih letih tudi nišni segment računalniške opreme – procesorji, diski, pomnilniki in ostale posamezne računalniške komponente.

Ponudbo vseskozi dopolnjujemo in se z veseljem odzovemo tudi na povpraševanja po izdelkih, ki jih v ponudbi še nimamo. Zaupajo nam kupci iz celotne Slovenije, Hrvaške ter tudi iz tujine.

Poslovanje podjetja je osredotočeno na prodajo preko spletne B2B trgovine, kjer s pridobljenim uporabniškim imenom in geslom kupci kupujejo po za njih prilagojenih cenah in prodajnih pogojih.

Uspešno delovanje podjetja potrjuje vedno večje število strank s katerimi smo razvili dolgoročni odnos in so naši redni kupci skoraj na dnevni ravni. Od njih smo pridobili zaupanje, podlaga za to pa je v kakovosti izdelkov, kvalitetni obravnavi naročil, hitrosti dostave, ter vedno ugodnim reševanjem morebitnih tehničnih vprašanj in zapletov.

Vse od ustanovitve veliko pozornost namenjamo kadru. Ekipa je mlada, vendar z ustreznimi znanji in motivirana za delo.

Najpomembnejši izdelki / storitve podjetja

V podjetju dajemo velik poudarek prav zadovoljstvu kupcev, zato nenehno iščemo poti in načine, kako izpolniti najvišja pričakovanja zahtevnih kupcev. Rezultat aktivnega prodajnega udejstvovanja so pričakovani razvojni rezultati.

Prodajni asortiment podjetja temelji na trgovski dejavnosti, z naslednjimi ključnimi prodajnimi področji:

Kompatibilni kartuše in tonerji

Originalni potrošni material za tiskalnike

Nišna računalniška oprema (diski, pomnilniki, procesorji)

Kompatibilni kartuše in tonerji so naš primarni prodajni program. Na voljo imamo izjemno raznoliko prodajno strukturo, s katero pokrivamo večino oz. ključne blagovne znamke tiskalnikov kot so HP, Brother, Epson, Konica Minolta, Canon, Lexmark, Xerox,…

V podjetju uresničujemo zastavljeno strategijo, v okviru katere želimo postati prvi spletni naslov za nakupe kompatibilnega ter tudi originalnega potrošnega materiala za tiskalnike.

V podjetju smo razvili svojstven poslovni model, ki se je glede na oceno situacije na trgu spreminjal in prilagajal, osnova zanj pa je tržno naravnan poslovni model. S svojim znanjem, preučevanjem trga in izkustvenimi spoznanji vlagamo v nove rešitve, trg pa je seveda gonilo našega modela. Prodajamo in tržimo izdelke, ki imajo dobro absorpcijsko sposobnost (ustrezno razmerje med ceno in kvaliteto).

Naš prodajni asortiment vključuje trgovsko ponudbo, ki je skladna s pričakovanji naših kupcev in:

dosega optimalno ceno glede na kakovost in uporabno vrednost,

je v skladu z vsemi standardi in normativi,

izstopa po kakovosti,

je ekološko sprejemljiva,

pravočasno dobavljiva,

z zagotovljeno svetovalno storitvijo – kupec ni prepuščen naključju.

Pri poslovanju sledimo naslednjim načelom:

strokovnosti,

usposobljenosti,

odzivnosti.

Naša ekipa je v stalni pripravljenosti.

 

Poleg spletne trgovine www.printmania.si, ki deluje v Sloveniji, imamo tudi spletni trgovini de.printmania.si (DE) in ba.printmania.si (BA).

 

Prikaži več izdelkov
Ni več zadetkov.
Pojdi na vrh strani