+386 (0)1 3200 500[email protected]

Modecom Volcano Veles RGB M-MC-VELES-100 črna igralna miška

Šifra: 5903560980766
OEM: M-MC-VELES-100
EAN: 5903560980766
Proizvajalec: Modecom
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipŽična miška
Barvačrna
Povezljivostžična
VmesnikUSB
Število gumbov7
Domet1,8m
Ločljivost (DPI)6000
Garancija12M

Vulkan Veles

MODECOM VULKAN VELES ČRNA ŽIČNA OPTIČNA MIŠKA

MODECOM Volcano Veles je miška, namenjena vsem navdušencem, ki cenijo svobodo in neodvisnost v igrah na srečo. Namesto, da bi se osredotočili na doseganje rezultatov in zmagovalne rekorde, vas ta miška navdihuje, da uživate v igri zaradi lastnega zadovoljstva in ne zaradi števila "udarcev v glavo".

Zasnova je oblikovana za desničarje.

Optimalna teža miške - 102 grama. Optimiziran za večopravilnost, kot so igre na srečo, študij ali delo.

Miška ima kar 8 gumbov, ki jih je mogoče programirati za lastne potrebe.

USB kabel dolžine 180 cm.

Zelo udobna miška, ki vam omogoča delo več ur.

Uporaba visokokakovostnih materialov med proizvodnjo je razlog za njeno trajnost.

Presenetljiva osvetlitev ozadja RGB LED 16,7 milijona barv.

Namenski prenos programske opreme s spletnega mesta proizvajalca www.modecom.com

Miška se bo popolnoma prilegala igralčevi mizi.

Naslednik serije miši VOLCANO GM? VELES naredi vse bolje!

Serija igralnih miši MODECOM Volcano GM je bila ustvarjena z namenom zagotavljanja najboljših možnih rešitev po najnižji možni ceni. Model vulkana Veles MODECOM je naslednik serije GM in odličen primer miške, ki je zasnovana tako, da vam omogoča čim več zabave. Brez nepotrebnega napora zaradi udarcev v glavo in brez prisile, da postanete svetovni prvak v e-športu. Še več - zaradi ergonomske oblike omogoča udobno "priložnostno" igranje več ur. To se bo izkazalo med študijem ali delom, ki zagotavlja želeno natančnost in užitek iz vsake minute, preživete za računalnikom. In ko boste miško podrobneje spoznali, boste videli, koliko zmagovalnih zemljevidov in koliko odličnih dogodivščin lahko doživite z njo.

MNOŽICA GUMBOV

Miška ima kar 8 gumbov. Zahvaljujoč namenski programski opremi lahko tipke konfigurirate glede na vaše želje, zaradi česar je odlična izbira ne samo za igre na srečo, ampak tudi za delo ali brskanje po spletu. Trije gumbi, ki se nahajajo na levi strani v dosegu palca, vam bodo omogočili, da izkoristite potencial miške v skoraj vseh žanrih iger.

DIZAJN

Jasna in presenetljiva RGB LED osvetlitev ozadja in oblikovana oblika z udobnim palčnim naslonom za desničarje. Tukaj je igralni dizajn, zasnovan tako, da vam bo čim bolj udobno v dolgih urah igralnih sej.

KO IGRATE ZASE, NE ZA REZULTATE

Domov prideš po službi ali šoli. Vklopite računalnik in svojo najljubšo igro. Ne razmišljate o rušenju več rekordov, samo želite se lepo zabavati. Ne potrebujete vrhunskih tehnoloških dosežkov, ti delčki sekund v igrah za vas ne pomenijo veliko, ker ne igrate za rezultate, ampak zase - potem je miška MODECOM Volcano Veles najboljši spremljevalec v vaši vsakodnevni pustolovščini z vašimi najljubšimi računalniškimi igrami.

SENZOR

Senzor A825 z 800-12800 DPI je optimalna tehnološka rešitev za igranje iger, študij ali računalniško delo. Zanesljivost in natančnost, ki je značilna za delovanje miške, uspešno deluje v večini situacij. Tukaj je senzor, ki zagotavlja množico užitka v igrah na srečo, kar vam omogoča, da uživate v vsaki minuti, preživeti v virtualnem svetu zabave in pustolovščin.

DPI

Privzete nastavitve DPI:Raven-1 800,Raven-2 1200 (privzeto),Raven-3 2400,Raven-4 4800,Raven-5 9600,Raven-6 12800

MODECOM VULKAN VELES ne samo za igre na srečo.

MODECOM VOLCANO VELES je miška, zasnovana z mislijo na potrebe desničarjev. Sodoben in privlačen dizajn, presenetljiva osvetlitev ozadja, kar 8 programabilnih gumbov - vse to vam omogoča, da uživate v urah zabave s svojimi najljubšimi igrami. Ali pa ga želite uporabiti za delo? Ne pustite, da vas njegov igralni lik zavede - miška bo kot nalašč ne le za zabavo, ampak tudi za študij in delo.

ŽIČNO

MODECOM VOLCANO VELES je igralna žična miška. Dolg, 180 centimetrski in lahek pleteni kabel zmanjšuje odpornost na premikanje miške in zagotavlja visoko udobje. Delo z miško je tako zelo prijetno, kabel pa ne moti niti med intenzivnim igranjem iger.