+386 (0)1 3200 500[email protected]

Modecom Volcano Jager RGB M-MC-JAGER-100 igralna miška

Šifra: 5903560980810
OEM: M-MC-JAGER-100
EAN: 5903560980810
Proizvajalec: Modecom
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipŽična miška
Barvačrna
Povezljivostžična
VmesnikUSB
Število gumbov7
Domet1,8m
Ločljivost (DPI)12000
Garancija12M

Vulkan Jager

MODECOM VULKAN JAGER ČRNA ŽIČNA OPTIČNA MIŠKA

MODECOM Volcano Jager je edinstvena miška. In pravzaprav ne enega, ampak več. Na voljo je ne samo z zamenljivimi ploščami zgornjega ohišja (spredaj in zadaj), temveč tudi z dvema tihima stikaloma (za levi in desni gumb miške).

Sprednjo in zadnjo ploščo lahko spremenite sami in miško prilagodite želeni obliki.

Distančniki za levo in desno tipko miške pomagajo spremeniti občutek igranja.

Levo in desno miškino tipko lahko zamenjate sami s tihimi stikali (vključeni) ali drugimi glede na vaše želje.

Visokokakovostni senzor Pixart® PAW-3327 za natančnost igranja.

Majhna teža miške - le 69 gramov - je nekaj, kar so igralci všeč. Lahka zasnova vam omogoča, da ure in ure igrate svoje najljubše naslove iger.

Miška ima 7 gumbov (6 programabilnih in 1 na dnu), ki jih je mogoče programirati za lastne potrebe.

USB kabel dolžine 180 cm.

Zelo udobna miška, ki vam omogoča delo več ur.

Uporaba visokokakovostnih materialov med proizvodnjo je razlog za njeno trajnost.

Presenetljiva osvetlitev ozadja RGB LED 16,7 milijona barv.

Namenski prenos programske opreme s spletnega mesta proizvajalca www.modecom.com

Zanimiv in izviren dizajn. Kombinacija drznih barv za boljše poudarjanje značaja miške.

SPREMENITE IGRO, SPREMENITE MIŠKO

Zamenljive plošče (vključene v polje) vam omogočajo, da miško prilagodite svojim željam. Obe plošči lahko zamenjate po svojih željah in igrate, kot želite. Vse to se naredi enostavno brez uporabe orodij. Obsežna funkcionalnost oblikovanja vam bo omogočila, da obliko miške prilagodite več žanrom iger.

POIŠČITE SVOJE NAJLJUBŠE STIKALO S TEHNOLOGIJO VROČE ZAMENJAVE

Zahvaljujoč tehnologiji vroče zamenjave lahko stikalo v levem in desnem gumbu miške zamenjate sami brez uporabe orodij. V kompletu boste našli dodaten par tihih stikal, vendar vam nič ne preprečuje, da bi začeli pustolovščino resnične personalizacije miške in našli stikalo, ki ustreza vašim potrebam na trgu. Še več, možnost zamenjave stikala poveča življenjsko dobo celotne zasnove, kar vam omogoča, da dolgo časa uživate v svoji napravi.

SPREMENITE RAZDALJO, POVEČAJTE SVOJO SPRETNOST, ODLOČITE SE ZA UDOBJE KLIKA MIŠKE.

Škatla vsebuje komplet distančnikov: - Prozorna z debelino 0,5 mm. - Rumena z debelino 0,6 mm. - Modra z debelino 0,7 mm. Uporaba podložk skrajša pot aktiviranja stikala in vam omogoča, da miško še dodatno prilagodite svojim potrebam, tako da lahko dosežete najboljšo igralno zmogljivost, hkrati pa uživate v boljšem igralnem udobju.

Shhhh... TIHO STIKALO V KOMPLETU.

Miška vam omogoča, da stikala pod levim in desnim gumbom zamenjate sami. Vključen je niz tihih stikal (tiho stikalo), ki jih lahko hitro in enostavno namestite brez uporabe kakršnih koli orodij. Če se odločite, da želite delati na tihih stikalih - ni nič lažjega, da sami konfigurirate miško po svojih željah.

10 MILIJONOV + 5 MILIJONOV KLIKOV

Privzeto nameščena stikala Huano imajo pričakovano življenjsko dobo do 10 milijonov klikov. V nasprotju s tem je razpoložljivi nabor ultra tihih stikal Kailh določen na 5 milijonov klikov.

ZAŽELENA LAHKOTNOST

69 gramov. To je vse, kar tehta miška MODECOM Volcano Jager. Izkazalo se je, da miški ni treba imeti oblike satja in "lukenj" v ohišju, da tehtajo zelo malo. Ta majhna teža vam bo omogočila prijetno in ure pred računalnikom, kar bo zmanjšalo utrujenost rok in zapestja.

VEČ MIŠI V ENEM

MODECOM Volcano Jager je edinstvena miška. In pravzaprav ne enega, ampak več. Na voljo je ne le z zamenljivimi ploščami zgornjega ohišja (spredaj in zadaj), temveč tudi z dvema tihima stikaloma (pod levim in desnim gumbom miške). Tako lahko ne samo spremenite velikost miške, temveč jo tudi spremenite v tihega "glodalca" za igre na srečo. In vse to je na voljo v eni škatli, brez potrebe po orodjih - miško boste prilagodili sami. In ko se odločite, da je čas, da spremenite igro, spremenite tudi miško. In vse potrebne stvari za to, imate vedno pri roki v škatli.

POLNA LED RGB 16.7 MILIJONOV BARV

Presenetljivih 16,7 milijona barvnih RGB LED osvetlitev ozadja lahko prilagodite svojim željam. Izberite svojo najljubšo barvo in uživajte v čudovitem igralnem stojalu.

UDOBJE

Zelo udoben dizajn, ki vam omogoča igranje ali delo za računalnikom več ur. Z zamenljivimi ploščami boste zagotovili optimalno ergonomijo.

7 ODLIČNO

Miška ima 7 gumbov (6 programabilnih in 1 na dnu). Zahvaljujoč namenski programski opremi lahko tipke konfigurirate glede na vaše želje, zaradi česar je odlična izbira ne samo za igre na srečo, ampak tudi za delo ali brskanje po spletu.

DIZAJN

Izvirna in drzna zasnova miške. Popolnoma se bo zlil s katero koli igralno delovno postajo, zahvaljujoč originalni kombinaciji barv gumbov z elegantnim črnim ohišjem. LED trakovi v ohišju miške in osvetljen logotip vulkana poudarjajo igralni namen "glodalca".

Igrajte, kot želite, s programsko opremo

Nastavite miško, da vam ustreza in igrate, kot želite - uživajte v vsaki minuti, ki jo preživite za računalnikom, in se sprostite ob igranju svojih najljubših iger. Namenska programska oprema vam omogoča programiranje in shranjevanje makrov za kateri koli gumb. Ponujamo vam široko paleto možnosti, tako da vam bo miška služila tako, kot želite.

ŽIČNO

MODECOM VOLCANO JAGER je igralna žična miška. Dolg, 180 centimetrski in lahek pleteni kabel zmanjšuje odpornost na premikanje miške in zagotavlja visoko udobje. Delo z miško je tako zelo prijetno, kabel pa ne moti niti med intenzivnim igranjem.