+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Modecom

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Modecom Highfill TOR-MC-HIGHFILL-13-PUR 13,3" Pink, torba za prenosnik

Udobje in varnost vašega prenosnika nam je najpomembnejša, zato smo razvili model HIGFILL, torbice minimalističnega, privlačnega dizajna. Všeč vam bo zaradi njegove funkcionalnosti, majhne teže in kakovostnega dizajna.
Registrirajte se za ceno

Modecom Logic J23 Black, ohišje

Registrirajte se za ceno

Modecom M10 Black M-MC-0M10-100, žična miška

Sodobna optična miška MODECOM MC-M10 uporablja najsodobnejše aktualne tehnologije, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah pri razvoju računalniške periferije podjetja Modecom. To miško odlikuje dolga življenjska doba, popolna ergonomija in lep dizajn.
Registrirajte se za ceno

Modecom M10 modra M-MC-0M10-400, žična miška

Žična optična miška Modecom MC-M10, 3 gumbi, 1000 DPI, USB, črno-modra Moderna optična miška Modecom MC-M10 temelji na večletnih izkušnjah na področju računalniške opreme.
Registrirajte se za ceno

Modecom M10S tiha črna M-MC-M10S-100, žična miška

Sodobna optična miška MODECOM MC-M10S je naša novejša tehnološka rešitev, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah pri dobavi računalniške opreme. Ta miška je opremljena z ultra tihimi mikrostikali. Poveča udobje pri delu.
Registrirajte se za ceno

Modecom Mark (TOR-MC-MARK-14) črna torba za 14" prenosnik

Lahka in priročna torba MODECOM MARK je namenjena udobju in praktičnosti. Minimalističen slog, poudarjen z značilnim, a subtilnim rdečim elementom, v celoti odraža značaj torb za prenosnike.
Registrirajte se za ceno

Modecom Mark 15,6" TOR-MC-MARK-15,6 črn, torba za prenosnik

MODECOM MARK je odličen model torbe za prenosnike, oblikovana za lastnike prenosnikov velikosti 15,6". Narejena je iz visokokvalitetnih materialov in je idealna za ljudi, ki pogosto prenašajo prenosnike.
Registrirajte se za ceno

Modecom Mark 2 (TOR-MC-MARK2-15,6) črna torba 15,6" TOR-MC-MARK2-15,6 za prenosnik

Če se sprašujete, kakšne lastnosti mora imeti dobra univerzalna torba za prenosnik - je odgovor preprost - MODECOM MARK 2 zadovolji vse vaše potrebe.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-828 Gaming Striker črne, slušalke z mikrofonom

Kvalitetne slušalke, ki vas bodo navdušile s kvaliteto zvoka. Masiven in robusten dizajn slušalk daje trdnost okvirja, hkrati pa nudijo popolno udobje pri nošenju.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-GMX2 Volcano črna/Red M-MC-GMX2-100

MODECOM VOLCANO MC-GMX2 BLACK je sodobna miška za zahtevne gamerje. To miško, opremljeno z vrhunskim optičnim senzorjem PAW3212, so za profesionalce zasnovali profesionalci. MODECOM VOLCANO MC-GMX2 BLACK je izdelek za tiste, ki imate radi oprijem dlani.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-M9.1 bela miška

Miška MODECOM MC-WM9.1 je naprava plug and play. Po priključitvi nano sprejemnika na USB vhod morate počakati le nekaj trenutkov, nato pa bo izdelek pripravljen za uporabo. V notranjosti miške je predal za shranjevanje sprejemnika, ki vam omogoča varen transport brez skrbi, da bi izgubili oddajnik.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-M9.1 črna/modra miška

Z ustvarjanjem univerzalne in praktične miške MC-M9.1, smo si zastavili končni cilj njegove dolgoživosti in ergonomije. Vemo tudi, da mora miška ugajati uporabniku. Njegov klasičen videz je na voljo v treh barvnih različicah (črna, črna, modra, črna in bela) za okuse zahtevnih uporabnikov.
Registrirajte se za ceno