+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Modecom

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Logic S-LC-LH-11 Black, mobilne slušalke

Izdelan iz najkakovostnejših materialov, je ta izdelek odlična izbira za tiste ljudi, ki med aktivnimi aktivnostmi radi poslušajo svojo najljubšo glasbo.
Registrirajte se za ceno

Modecom Highfill TOR-MC-HIGHFILL-13-PUR 13,3" Pink, torba za prenosnik

Modecom torba HIGHFILL za prenosnike do 13,3", 2 žepa, roza
Registrirajte se za ceno

Modecom Logic J23 Black, ohišje

Registrirajte se za ceno

Modecom M10 Black M-MC-0M10-100, žična miška

Sodobna optična miška MODECOM MC-M10 uporablja najsodobnejše aktualne tehnologije, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah pri razvoju računalniške periferije podjetja Modecom. To miško odlikuje dolga življenjska doba, popolna ergonomija in lep dizajn. Mikrostikala, uporabljena v tej miški, imajo zelo dolgo življenjsko dobo do 5 milijonov klikov. Površina je narejena iz materiala, ki je prijeten na dotik in ne pušča prstnih odtisov.
Registrirajte se za ceno

Modecom Mark 15,6" TOR-MC-MARK-15,6 Black, torba za prenosnik

MODECOM MARK je odličen model torbe za prenosnike, oblikovana za lastnike prenosnikov velikosti 15,6".
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-823 Ranger Gamer črno/rdeče, slušalke z mikrofonom

MODECOM MC-823 RANGER je naš najnovejši model visokokakovostnih žičnih slušalk zaprtega tipa, zasnovan posebej za najzahtevnejše igralce računalniških iger. Konstrukcija MC-823 RANGER je podobna opremi, ki jo uporabljajo bojni piloti letal. Ta visokokakovosten izdelek bi moral biti del gaming kompleta vsakega ljubitelja računalniških akcijskih iger.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-826 Hunter Black, slušalke z mikrofonom

Slušalke MC-826 HUNTER so bile zasnovane posebej za uporabnike, ki večinoma igrajo igrice na računalniku.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-828 Striker Black, slušalke z mikrofonom

Kvalitetne slušalke, ki vas bodo navdušile s kvaliteto zvoka. Masiven in robusten dizajn slušalk daje trdnost okvirja, hkrati pa nudijo popolno udobje pri nošenju. Nameščen je upogljiv mikrofon, preko katerega se lahko nemoteno pogovarjate med najsilovitejšimi bitkami in dajete napotke, ki vas popeljejo v zmago.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-GMX2 Volcano Black/Red M-MC-GMX2-100

MODECOM VOLCANO MC-GMX2 BLACK je sodobna miška za zahtevne igričarje. To miško, opremljeno z vrhunskim optičnim senzorjem PAW3212, so za profesionalce zasnovali profesionalci. MODECOM VOLCANO MC-GMX2 BLACK je izdelek za tiste, ki imate radi oprijem dlani. MC-GMX2 BLACK je bil izdelan z veliko mero natančnosti in pozornosti do podrobnosti. Izdelan je iz najkakovostnejših materialov in komponent (vključno s čipsetom PAW3212). Vse z enim namenom: uporabniku ponuditi ekstremne občutke.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-M9.1 bela miška

Miška MODECOM MC-WM9.1 je naprava plug and play. Po priključitvi nano sprejemnika na USB vhod morate počakati le nekaj trenutkov, nato pa bo izdelek pripravljen za uporabo. V notranjosti miške je predal za shranjevanje sprejemnika, ki vam omogoča varen transport brez skrbi, da bi izgubili oddajnik.
Registrirajte se za ceno

Modecom MC-M9.1 Black/Blue, optična miška

Z ustvarjanjem univerzalne in praktične miške MC-M9.1, smo si zastavili končni cilj njegove dolgoživosti in ergonomije. Vemo tudi, da mora miška ugajati uporabniku. Njegov klasičen videz je na voljo v treh barvnih različicah (črna, črna, modra, črna in bela) za okuse zahtevnih uporabnikov, ki cenijo klasiko v moderni različici. Površina miške je prijetna na dotik. MODECOM MC-M9.1 združuje najboljše iz klasičnega, trdnega in ergonomskega dizajna.
Registrirajte se za ceno