+386 (0)1 3200 500[email protected]

Mattel Barbie Fashionistas Model rjavolaska v pikčasti obleki (GRB62)

Šifra: 0887961900354
OEM: GRB62
EAN: 0887961900354
Proizvajalec: Mattel
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipBarbie
Priporočena starost3 leta
Garancija12M

Barbie in Ken slavita raznolikost z modnimi lutkami Fashionistas, ki navdihujejo realistične zgodbe, strpnost in neskončne sanje. Punčke so na voljo v različnih odtenkih kože, barvah oči, barvah las, pričeskah, telesnih tipih in modah, tako da lahko dekleta ustvarjajo neskončne zgodbe o privlačnih modah in osebnostih! Vinilno embalažo lahko napolnite, prenašate in personalizirate, preprosto shranite Barbie modo in dodatke, vzemite punčko kamor koli, jo okrasite in personalizirajte! Otroci lahko zbirajo Barbie punčke in dodatke za ustvarjanje neskončnih zgodb, izražajo svoj slog in odkrijejo, da je moda zabava za vsakogar! Vključuje modno oblečeno punčko Barbie Fashionistas in dodatke. Vsi artikli se prodajajo ločeno. Punčke Barbie ne morejo stati same. Ploski čevlji so primerni samo za punčke z gibljivimi gležnji ali ravnimi stopali. Pridržujemo si pravico do odstopanj v barvi in ​​dizajnu.

  • Najnovejša ponudba Barbie Fashionistas vključuje punčke z različnimi tipi telesa in kože, barvami oči in las, pričeskami in veliko trendovske mode, ki jo navdihujejo trenutni trendi.
  • Vsaka punčka Barbie nosi edinstveno obleko, ki odlično dopolnjuje njen stil in osebnost. Kul dodatki, kot je lep par čevljev ali zapestnica, dopolnjujejo videz.
  • Raznolikost dodatno poudarjajo različne teksture las, barve las in frizure punčk.
  • Vinilno vrečko za večkratno uporabo lahko uporabite za shranjevanje modnih oblačil in dodatkov za punčko ali Barbie, otroci pa jo lahko okrasijo s svojimi kreacijami, kot so nalepke. Izpolnite, odnesite, prilagodite - možnosti so neskončne!
  • Odlično darilo za otroke, starejše od 3 let, saj si vedno lahko izmislijo nove, domiselne zgodbe, medtem ko preizkušajo različne stile in odkrivajo svet Barbie!
Nekateri kupci so kupili tudi

Mattel Barbie Big City Dreams Malibu pevka z zvoki (GYJ23)

Otroci lahko z lutko Barbie Malibu Roberts poustvarijo Barbiejin epski nastop iz igre Barbie: Dream Big! Ste pripravljeni na oder? Ko približate mikrofon punčki Barbie, bo njena obleka zasvetila in zaigrala bo ena od dveh izvirnih pesmi!
Registrirajte se za ceno