+386 (0)1 3200 500[email protected]

Mattel Barbie Fashionista Model na invalidskem vozičku - črna ženska (GRB94)

Šifra: 0887961900446
OEM: GRB94
EAN: 0887961900446
Proizvajalec: Mattel
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipBarbie
Priporočena starost3 leta
Garancija12M

Barbie® in Ken™ Fashionistas™ slavita raznolikost z modnimi punčkami, ki spodbujajo pripovedovanje resničnih zgodb in neskončne sanje! Punčke so zasnovane tako, da odražajo svet, ki ga otroci vidijo danes, s široko paleto odtenkov kože, barv oči, barv in tekstur las, tipov telesa in mode. Punčka Barbie® navdihuje nove igralne možnosti z ročnim invalidskim vozičkom in klančino, tako da lahko zlahka vstopi in izstopi iz Barbie® Dreamhouse™ (prodaja se ločeno, odvisno od razpoložljivosti). Otroci jih lahko zbirajo na neskončne načine za igranje zgodb, izražanje lastnega sloga in odkrivanje, da je moda zabavna za vse! Vključuje modo in dodatke za nošenje punčk. Vsak se prodaja ločeno, odvisno od razpoložljivosti. Punčke Barbie® ne morejo biti same. Ploski čevlji so primerni za punčke z zgibnimi gležnji ali ravnimi stopali. Barve in okraski so lahko različni.

  • Najnovejša linija punčk Barbie® Fashionistas™ vključuje različne tipe telesa in mešanico tonov kože, barv oči, barv las, pričesk in toliko modnih oblačil, ki jih navdihujejo najnovejši trendi!
  • Punčka Barbie® ima invalidski voziček z vrtljivimi kolesi in delujočo zavoro ter klančino, ki deluje z Barbie® Dreamhouse™ (naprodaj ločeno).
  • Lutka ima tudi 22 'sklepov' -- v vratu, nadlakteh, komolcih, zapestjih, trupu, bokih, zgornjem delu nog, kolenih in gležnjih -- za predvajanje vseh vrst gibanja v in iz invalidskega vozička.
  • Nosi obleko z mavričnimi črtami, bele superge, bel nahrbtnik in roza sončna očala v obliki srca.
  • Njeni dolgi rjavolaski lasje so speti za trendovski videz.
  • Je odlično darilo za otroke, stare 3 leta in več - lahko se igrajo s stilom, igrajo zgodbe in odkrivajo Barbie®!
  • Zaradi večje raznolikosti je zbiranje punčk Barbie® Fashionistas™ še bolj zabavno – otroci jih lahko zbirajo, da razširijo možnosti (vsaka naprodaj posebej, odvisno od razpoložljivosti).