+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Mattel

View as Mreža Seznam
Sortiraj:
Prikaži na stran

Mattel Barbie "The Lost Birthday" (GRT87)

Punčke in igralni kompleti po navdihu Barbie in Chelsea The Lost Birthday popeljejo mlado domišljijo na pustolovščine, polne raziskovanja in živalskih prijateljev! Lutka Stacie je pripravljena na potovanje po svetu v trendovski obleki s tropskim potiskom.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Big City Dreams Malibu pevka z zvoki (GYJ23)

Otroci lahko z lutko Barbie Malibu Roberts poustvarijo Barbiejin epski nastop iz igre Barbie: Dream Big! Ste pripravljeni na oder? Ko približate mikrofon punčki Barbie, bo njena obleka zasvetila in zaigrala bo ena od dveh izvirnih pesmi!
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Dreamtopia Chelsea z oblačili 3v1 (GTF40)

Mlada domišljija lahko ponese svoje zgodbe od zemlje do neba do morja z lutko Barbie Dreamtopia Chelsea in tem pravljičnim modnim kompletom! Z 12 modnimi kosi lahko otroci lutko Chelsea oblečejo v princeso, samoroga, morsko deklico ali zmaja
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Dreamtopia Ken 2v1 princ ali morski deček (GTF93)

Ta lutka Barbie Dreamtopia Ken ima fantastično modno preobrazbo za dvakratno zabavno pripovedovanje zgodb! S kraljevim ogrinjalom, ki se spremeni v bleščeč morski rep, se lahko lutka Ken v nekaj sekundah spremeni iz princa v podmorsko kraljevino.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Dreamtopia morska deklica (GGC09)

Punčka morska deklica Barbie Dreamtopia navdihuje otroke, da pustijo domišljiji prosto pot. Njihov živo obarvan vrh in živo obarvan rep imata domiselne podrobnosti. Upogne se v pasu, tako da si lahko otroci izmislijo svoje zgodbe in pustijo lutko plavati v morju ali se samo sprostiti na soncu.
Registrirajte se za ceno

Mattel Barbie Fashionista Model modra obleka s sončnimi očali (GRB65)

Barbie in Ken Fashionista slavita raznolikost z modnimi punčkami, ki spodbujajo pripovedovanje resničnih zgodb in neskončne sanje! S širokim izborom odtenkov kože, barv oči, barv las in tekstur, telesnih tipov in mode
Registrirajte se za ceno