+386 (0)1 3200 500[email protected]

Marvo MIC-06 USB črn gaming/stream mikrofon

Šifra: 6932391930052
OEM: MIC-06
EAN: 6932391930052
Proizvajalec: Marvo
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipMikrofon
Povezljivostžična
VmesnikUSB
Domet1,7m
Garancija12M

gralni mikrofon Marvo MIC-06

Vstopite v svet s polno predanostjo! Ne glede na to, ali ste navdušen igralec ali novinec v pretakanju, je mikrofon Marvo MIC-06 pravi spremljevalec za vaše igralne in pretočne avanture. Kakovosten zvok je ključnega pomena in s tem mikrofonom boste postali nesporni gospodar/kraljica virtualnih radijskih valov. Vrnite se v čas, ko spet vladajo namizni mikrofoni in začnite svoje potovanje z Marvo MIC-06, ki vam bo zagotovil kakovost v vseh situacijah.

  • Vsesmerni mikrofon za zajemanje zvoka iz vseh smeri.
  • Kompaktna oblika za priročno uporabo.
  • RGB mavrična osvetlitev ozadja za eleganten in edinstven videz.
  • Priključek za slušalke.

Je bolje

Zakaj izbrati mikrofon Marvo MIC-06 namesto slušalk z mikrofonom? Kakovost zvoka je ključni element vsake izkušnje igranja iger in pretakanja, Marvo MIC-06 pa vam nudi edinstvene prednosti. V primerjavi s slušalkami z mikrofonom je specializirana za reprodukcijo in zagotavlja, da je vaš glas čist in brez popačenj.

Mikrofon Marvo MIC-06 zagotavlja natančno snemanje zvoka, ki je ključnega pomena za komunikacijo ali pretakanje v igri. Poleg tega imajo namizni mikrofoni pogosto večjo občutljivost in lahko bolje dušijo hrup iz okolice.

Predvsem pa udobno

Kaj pa udobje? Marvo MIC-06 ne pomeni samo odličnega zvoka, temveč tudi udobje. Z dolžino kabla 1,7 m zagotavlja veliko prostora za gibanje. Imeli boste popoln nadzor nad tem, kako in kje sedite, kar bo povečalo vašo prilagodljivost pri igranju iger ali pretakanju.

Enostavna povezava

Zahvaljujoč funkciji PLUG and PLAY vam ni treba skrbeti za zapletene nastavitve – samo povežite se in začnite uporabljati. Z nedrsečim dnom ste lahko prepričani, da bo vaš novi mikrofon ostal trdno na mestu, ne da bi se premaknil ali zdrsnil.

Ključne lastnosti

Namizni mikrofon, kakovosten zvok, 1,7 m kabla , dovolj svobode in prilagodljivosti postavitve, teža le 208 gramov, priključek PLUG and PLAY, protizdrsno dno, vsesmerni mikrofon, RGB Rainbow osvetlitev, funkcija izklopa zvoka mikrofona, priključek za slušalke , velikost 6x5 mm .