+386 (0)1 3200 500[email protected]

Mali mestni nahrbtnik RivaCase 5422 6L 10,5" bež

Šifra: 184638
OEM: 5422
EAN: 4260709010335
Proizvajalec: RivaCase
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipNahrbtnik za prenosnik
Velikost10,5"
Barvabež

6L urbani nahrbtnik
Lastnosti izdelka:

• 6L majhen mestni nahrbtnik.
• Večnamenski nahrbtnik za aktivnosti na prostem.
• Notranjost je iz kontrastne podloge.
• Izdelano iz visokokakovostnega vodoodbojnega materiala.
• Glavni predal za oblačila in druge predmete na vaši dnevni poti.
• Notranji predal za 10,5” tablico (za dodatno zaščito priporočamo uporabo etuija za tablico).
• Dvojna zadrga za hiter in enostaven dostop.
• Sprednji žep z zadrgo za pametni telefon, pisala in dodatke.
• Z udobnimi naramnicami se boste počutili udobno tudi na najdaljši poti.
• Nahrbtnik ima 2 stranska žepa.
• Sistem za upravljanje trakov preprečuje visenje odvečnega materiala trakov.

VISOKOKAKOVOSTNA VODOODBOJNA TKANINA
Dandanes ne želite tvegati z vsebino svoje torbe. Vsi nosimo s seboj elektronske naprave in tehnologijo, ki so še vedno zelo dovzetne za poškodbe zaradi vode in s katerimi moramo biti zelo previdni glede na njihovo občutljivo naravo. Zato smo pri tej kolekciji Aviva poskrbeli, da je uporabljena tkanina visokokakovostna vodoodbojna tkanina, tako da ne glede na to, kaj se odločite vzeti s seboj tisti dan, vas ne čaka tragedija poškodovanega blaga, če ga dobite. ujet pod tušem. Zato bodite varni in vedite, da boste prišli na delo z vsem tako urejenim in predstavljivim, kot ste ga spakirali.

KOMPAKTEN, A PROSTOREN
To je zanimiva hoja po napeti vrvi, ki jo mora vaša torba prehoditi med tem, da je dovolj velika, da s seboj nosite vse svoje stvari na dan, pa tudi ne tako okorna, da bi postala bolj v pomoč kot v oviro. S tem nahrbtnikom Aviva je linija zelo previdno uhojena in rezultat je nahrbtnik, ki je kompakten, a prostoren. Ima več kot dovolj prostora za vse vaše osebne stvari, a hkrati ni nekaj, kar bi morali tovoriti s seboj iz kraja v kraj.

ORGANIZATORSKA PLOŠČA S SNEMLJIVIM TRAKOM ZA KLJUČE
Nekaj ​​stvari je pomembnejših od organiziranosti za vaš dan, ki je pred vami. Zagotavljanje, da veste, kje je vse – kje je vsako pisalo, kos papirja, vsak ključ, denarnica in torbica, vam bo pomagalo, da boste najučinkoviteje dosegli cilje dneva. Zato smo pri tej torbici Aviva poskrbeli, da je na notranji strani vključena organizatorska plošča, tako da lahko izmaknete pomemben predmet, kot je denarnica ali beležka. Panel je opremljen tudi s snemljivim trakom za ključe, tako da boste ves čas dneva vedeli, kje so vaši ključi.

DVA STRANSKA ŽEPA
Dva kompaktna stranska žepa na obeh straneh torbe nudita možnost, da s seboj pospravite pomemben predmet, ki ga pogosto pozabimo - dežnik. Nočete se udeležiti tega tako pomembnega sestanka premočeni do kože, če ste bili po nesreči ujeti pod tušem na poti v službo. Sami žepi so kompaktni in niso elastični, kar daje torbi elegantnejšo in bolj definirano obliko ter tako zagotavlja, da se lahko dnevno premikate in se orientirate z največjo lahkoto.

SPREDNJI ŽEP Z ZADRGO ZA DODATKE
Nekaj ​​predmetov želite, da jih lahko v trenutku pospravite, ne da bi se morali upočasniti in iti skozi dolgočasen in naporen postopek pakiranja in razpakiranja. Zato ima ta torba lasten sprednji žep z zadrgo za dodatke, tako da lahko telefon, kabel ali kateri koli drug predmet, ki ga morda imate na določen dan s seboj, zlahka spravite stran in jo zapnete, da lahko shranite svojo dragocenost. tovor hranijo v kar se da varnem okolju.

UDOBNO PRENAŠANJE
Udobne naramnice z mehkimi trakovi omogočajo enostavno nošenje od začetka potovanja do cilja. Zagotavljanje vašega udobja je zelo pomembno ne le za vaše počutje, temveč tudi za vaše dolgoročno zdravje pri prenašanju težkih bremen. Poleg tega je na voljo mehka zanka za nošenje ali obešanje, sistem za upravljanje trakov, ki preprečuje visenje odvečnega materiala trakov, bo zagotovil, da se med premikanjem na dan nikoli ne boste zataknili za stvari.

Teža izdelka: 0,24 kg
Zunanje mere: 200x130x290 mm
Notranje mere: 175x10x250 mm
Notranji material: poliester
Material: poliester
Prostornina, litri: 6 l