+386 (0)1 3200 500[email protected]

Logitech MX Anywhere 3 Busines (910-006216) Dark Grey, brezžična miška

Šifra: 181843
OEM: 910-006216
EAN: 5099206098350
Proizvajalec: Logitech
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipBrezžična miška
Barvasiva
Povezljivostbrezžična
Ločljivost (DPI)4000
Vmesniknano USB
BaterijaLithium Polymer
Število gumbov6
Domet10m
Garancija24M
Logitech MX Anywhere 3 za podjetja
MX Anywhere 3 for Business, zasnovana za mobilno delo, je prenosna kompaktna miška, ki sledi skoraj vsaki površini, se pomika 1000 vrstic na sekundo in ostane napajana do 70 dni s polno baterijo. Z uporabo Logi Bolt ima močno in varno brezžično povezavo tudi v preobremenjenih brezžičnih okoljih. Možnost povezave Bluetooth® zagotavlja prilagodljivost, če jo potrebujete na poti.

TIRI KJERKOLI – TUDI STEKLO
MX Anywhere 3 for Business sledi skoraj vsaki površini, vključno s steklom1 – brezhibno deluje za mizo, v kavarni, celo na kavču.

MAGSPEED™ MAGNETNO DRSENJE
Za uporabnike, katerih delo zahteva dodatno raven natančnosti, ima MX Anywhere 3 for Business elektromagnetno drsenje MagSpeed™ – našo najhitrejšo, najtišjo in najbolj natančno izkušnjo drsenja. Ratchet način se lahko ustavi na slikovni piki, medtem ko se hiperhitri način pomakne za 1000 vrstic v sekundi.

POJDI KAMOR UDOBJE IN TRŽLJIVOST
MX Anywhere 3 for Business ima kompaktno zasnovo z nizkim profilom, oblikovano v obliki roke – to pomeni ure udobja, ne glede na to, kje ljudje delajo. Silikonski stranski ročaji pomenijo, da je vedno mehak na dotik.
Zasnovan je tako, da ga lahko vržete v torbo in enostavno očistite po mesecih uporabe na poti. MX Anywhere 3 for Business je izdelan tako, da prenese udarce in padce mobilnega dela.

VISOKO ZMOGLJIV, VAREN BREZŽIČNI
Z brezžično povezljivostjo Logi Bolt, zasnovano za premagovanje izzivov IT, ki se lahko pojavijo, ne glede na to, ali so uporabniki v pisarni ali delajo na daljavo: združljivost med platformami, močne in zanesljive brezžične povezave do 10 metrov tudi v preobremenjenih brezžičnih okoljih. Poleg tega je popolnoma šifriran in varen po FIPS.
Brezžični doseg se lahko razlikuje glede na delovno okolje in nastavitev računalnika.

DOLGOTRAJNA MOČ. BREZ IZSTOJNOSTI.
MX Anywhere 3 for Business ostane napajan do 70 dni s polnim polnjenjem – in dobi tri ure uporabe z enominutnim hitrim polnjenjem. Uporabniki ga lahko celo polnijo med uporabo. Nič izpadov.
Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabnika in računalniške pogoje.

IZBIRA PRIKLJUČKA
Dve možnosti povezave: brezžična tehnologija Bluetooth® Low Energy ali Logi Bolt—majhen sprejemnik USB, zasnovan za varnost in visoko zmogljivost tudi v preobremenjenih brezžičnih okoljih. Zdaj imajo uporabniki možnost, da se povežejo, kot želijo, medtem ko IT zagotavlja, da so te povezave zanesljive in varne.

NOV STANDARD ZA ZDRUŽLJIVOST
Dve možnosti povezave, BluetoothⓇ in sprejemnik USB Logi Bolt, zasnovani za visoko zmogljive in varne povezave. Zaradi tega je MX Anywhere 3 for Business združljiv s skoraj vsakim operacijskim sistemom in platformo, vključno z Windows®, macOS®, Linux®, ChromeOS™ in iPadOS®, vendar ne omejeno nanje. Bolj univerzalno združljiv kot večina vodilnih blagovnih znamk zunanjih naprav na trgu.
Senzor, kolesce in gumbi bodo podprti brez dodajanja dodatnih gonilnikov v sistemu ChromeOS in najbolj priljubljenih distribucijah Linuxa.

3 RAČUNALNIKI. ENA MIŠKA.
Uporabniki z več računalniki lahko nemoteno preklapljajo med sistemi, ne da bi zamudili en klik. Preklapljajte med do tremi računalniki WindowsⓇ, macOSⓇ, LinuxⓇ, ChromeOS™ ali iPadOS® z dotikom gumba Easy-Switch™.
Senzor, kolesca in gumbi bodo podprti brez dodajanja dodatnih gonilnikov v sistemu ChromeOS in v večini priljubljenih distribucij Linuxa

PRIPRAVLJEN NA VIDEO KLICE. POPROSTITEV DELA.
Poskrbite, da bodo sestanki preprosti z vnaprej določenimi nastavitvami za Microsoft TeamsⓇ in Zoom. Uporabniki lahko takoj utišajo in zaženejo/ustavijo video z dvema levima gumboma na MX Anywhere 3 for Business. Še več vnaprej določenih nadzornih profilov, specifičnih za aplikacijo, uporabnikom pomaga racionalizirati ponavljajoča se dejanja poteka dela. Ne bodo vedeli, kako so kdaj delali brez tega.

Povzetek tehničnih značilnosti

  • Kompaktna zmogljiva miška Logitech MX Anywhere 3 for Business
  • Faktor oblike: desno
  • Tehnologija zaznavanja gibanja: Laser, Vmesnik naprave: Bluetooth, Ločljivost gibanja: 4000 DPI, Vrsta gumbov: Pritiskani gumbi, Število gumbov: 6, Vrsta drsenja: Kolesce
  • Vir napajanja: Baterije
  • Deluje na kateri koli površini
  • Barva izdelka: Siva