+386 (0)1 3200 500[email protected]

Logitech MS Zone Wireless (981-000854) Graphite, slušalke z mikrofonom

Šifra: 162124
OEM: 981-000854
EAN: 5099206088580
Proizvajalec: Logitech
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipNaglavne slušalke
Barvagrafit
Povezljivostbrezžična
VmesnikUSB
Garancija24M
Domet30m

DVIGNITE VSE DELOVNE PROSTORE

Nadzirajte svoje akustično okolje z Zone Wireless , slušalkami Bluetooth , zasnovanimi za pomoč pri komunikaciji, sodelovanju in koncentraciji v zasedenih delovnih prostorih. Zone Wireless Plus lahko prek enega sprejemnika poveže do šest brezžičnih perifernih naprav Logitech Unifying™.

OSREDOTOČITE SE. OSTANI ZBRAN.
Dandanes se je med delom od doma težko osredotočiti. Z aktivnim odpravljanjem hrupa, ki zmanjša neželen zvok iz okolice, vam lahko slušalke Zone Wireless pomagajo, da se osredotočite na trenutno nalogo in opravite več stvari. Zamislite si ga kot osebni portal v akustično spokojnost sredi morja sicer motečega hrupa. Isti delovni prostor, vendar z zvočno izkušnjo, ki jo nadzirate sami.

VRHUNSKI ZVOK ZA GLASBO IN KLICE
Ob poslušanju glasbe si privoščite impresiven zvok. Logitechovi avdio inženirji že desetletja natančno prilagajajo zvok slušalk, rezultat pa je kakovost zvoka visoke ločljivosti, ko doživite lastno glasbo z Zone Wireless. Za telefonske klepete in konferenčne klice mikrofon za odpravljanje šumov izolira vaš glas od hrupa okoli vas za jasnejše pogovore, nadzor stranskih tonov pa vam pomaga prilagoditi glasnost vašega glasu na pravo raven.


ENOSTAVNE KONTROLE. ENOSTAVEN ZA UPORABO.
Zone Wireless ponuja intuitiven in preprost vmesnik za prilagajanje glasnosti, predvajanje/začasno ustavitev glasbe1Funkcija ni na voljo v različici Microsoft Teams., in začeti/končati klice. Držalo mikrofona ima funkcijo flip-to-mute, gumbi za upravljanje pa omogočajo enostaven dostop do napajanja, aktivno odpravljanje šumov in brezžično združevanje Bluetooth . Zone Wireless podpira brezžično Qi polnjenje2Brezžični polnilnik Qi je naprodaj ločeno. in vključuje mobilno spremljevalno aplikacijo, ki podpira enostavno nastavitev in preprosto upravljanje funkcij slušalk, kot sta modulacija stranskih tonov in prednastavitve EQ.

POTRJENO ZA MICROSOFTOVE EKIPE
Zaženite srečanje Microsoft Teams in prevzemite ali odgovorite na klic Teams z enim dotikom. Ali uporabite daljši dotik, da prikličete glasovne sposobnosti Cortana . Tako preprosto je. Zone Wireless je certificiran za Teams, da zagotovi brezhibno zvočno izkušnjo pri uporabi Teams za klepet, srečanja, klice ali videokonference. Različica Zone Wireless za Teams v celoti podpira tudi Skype za podjetja . Zagotovite si pravo opremo za učinkovito delo v odprtih pisarnah, doma ali kjer koli.

EN UNIFYING + AVDIO SPREJEMNIK
Uporabite slušalke Zone Wireless Plus z do šestimi drugimi brezžičnimi izdelki Logitech Unifying z uporabo istega sprejemnika USB. Ta en sprejemnik se priključi na vrata USB-A na vašem računalniku in zagotavlja zanesljivo povezavo do 10 m stran od miške in tipkovnice ter do 30 m stran od slušalk. Ker sprejemnika ni treba nikoli odklopiti, se nikoli ne izgubi ali izgubi. Nič več vam ni treba izbirati med slušalkami, miško ali drugimi zunanjimi napravami – zdaj jih lahko uporabljate vse hkrati.

PRIPRAVLJEN ZA POSEL
Univerzalno združljiv za delo z običajnimi aplikacijami za klicanje na skoraj vseh platformah in operacijskih sistemih. Poslovni certifikati vključujejo Microsoft Teams , Google Meet in Google Voice , Zoom , Tencent Meeting ter delujejo z drugimi priljubljenimi aplikacijami, kot so BlueJeans , GoTo Meeting in Ringcentral , da zagotovijo združljivost in brezhibno integracijo na delovnem mestu.