+386 (0)1 3200 500[email protected]

Logitech G332 Gaming (981-000757) Black, slušalke z mikrofonom

Šifra: 133801
OEM: 981-000757
EAN: 5099206081963
Proizvajalec: Logitech
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipNaglavne slušalke
Barvačrna
Povezljivostžična
Vmesnik3,5mm
Garancija24M
Domet2m

SLIŠITE VEČ, IGRAJTE VEČ
Igralne slušalke Logitech G332 vas z močnim zvokom postavijo v središče igre. Doživite vznemirjenje popolne igralne izkušnje, ko lahko slišite vse in vsi slišijo vas.

50 MM ZVOČNIKI
50-milimetrski zvočniki poglobijo igralno izkušnjo z impresivnim zvokom. Vaše najljubše igre končno zvenijo tako, kot so si zamislili njihovi ustvarjalci: osupljivo.

NJEGOVE BESEDE SE JASNO SLIŠIJO JASNO IN RAZUMEVANJE
S 6 mm mikrofonom vas bodo soigralci vedno slišali. Obrnite držalo mikrofona, da utišate svoj glas, če ne želite, da vas slišijo.

SLUŠALKE Z MIKROFONOM, VSE PLATFORME
Njegove mikrofonske slušalke je mogoče uporabljati na računalnikih Windows in Mac ter s PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch in drugimi igralnimi konzolami ter z mobilnimi napravami s 3,5 mm priključnim kablom.

ZASNOVAN ZA UDOBJE IN VZDRŽLJIVOST
Te slušalke so namenjene udobju: luksuzne, lahke ušesne blazinice iz usnja in naglavni trak zmanjšajo pritisk na ušesa. Ušesne blazinice je mogoče obrniti do 90 stopinj za maksimalno udobje. Glasnost lahko priročno in hitro prilagodite na kateri koli platformi z drsnim kolescem, nameščenim na ušesni blazinici.

VSE JE SLIŠAL.
Z uporabo možnosti umetne inteligence lahko zagotovite intenzivno zvočno izkušnjo, prilagojeno vaši edinstveni obliki ušesa. Immerse natančno zazna lokacijo sovražnikovih korakov in zvokov ponovnega nalaganja; tako da lahko slišite približevanje sovražnika, preden vas odkrije. Zahvaljujoč funkciji Close Combat se lahko počutite ravno sredi dogajanja ob zvoku izstrelka, ki žvižga ob vašem ušesu. Razširite zmogljivosti mikrofonskih slušalk Logitech G z Immerse in vaša ušesa bodo postala smrtonosno orožje.