+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Logilink

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Logilink BP0009 (32-55") fiksen nosilec

Optimalno postavite svoj LCD, plazemski ali LED televizor v sobo. Glede na vaše potrebe ga lahko postavite trdno, nagibno ali popolnoma premično na steno in doživite popoln užitek v domačem kinu. Tudi za računalniške zaslone imamo na voljo različne možnosti, da zaslon pritrdite neposredno na mizo. Tako lahko te zaslone uporabljate tudi s popolno svobodo gibanja, nagibanja, vrtenja in vrtenja, kot želite. Edina zahteva je, da je ustrezni TV ali računalniški zaslon zasnovan za priloge VESA.
Registrirajte se za ceno

Logilink ID0190 brezžični prezenter z laserskim kazalcem

Natančno pokažite svoje predstavitve z LogiLinkovim brezžičnim predstaviteljem, ki vam zelo olajša življenje. Njegov minimalističen in preprost dizajn se osredotoča na najpomembnejše stvari in je še posebej udoben v roki.
Registrirajte se za ceno

Logilink SP0027 2.0 črn, zvočniki

Ne čakajte več in kupite zvočnike Logilink SP0027 . Za vse druge informacije o lastnostih zvočnikov Logilink SP0027 lahko stopite v stik s podjetjem techinn prek naše kontaktne strani.
Registrirajte se za ceno

Logilink UA0041B 2,5" SATA USB 2.0 Aluminium Black, ohišje za disk

Zunanje aluminijasto ohišje LogiLink za namestitev in upravljanje 2,5" trdih diskov SATA. Standardna velikost. Združljivo z vsemi trdimi diski prenosnikov. Povezava z osebnim ali prenosnim računalnikom se izvede prek vmesnika USB 2.0.
Registrirajte se za ceno