+386 (0)1 3200 500[email protected]

Defender BOOMER 20 (65820) RGB črn prenosni BT zvočnik

Šifra: 4745090820263
OEM: 65820
EAN: 4745090820263
Proizvajalec: Defender
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipBluetooth zvočniki
Sistem2.0
Izhodna moč20 W
Garancija12M

Brezžični Bluetooth 5.0 zvočnik
Defender Boomer 20

  • večbarvna RGB/FLAME osvetlitev ozadja
  • 6,3 mm priključek za mikrofon
  • skupna moč kompleta: 20W RMS
  • vgrajen MP3 predvajalnik in FM radio
  • reža za kartico microSD in vrata USB za pogon USB
  • brezžična povezljivost preko Bluetooth 5.0
  • Funkcija TWS omogoča povezavo dveh zvočnikov in ustvarjanje lastnega brezžičnega stereo sistema

Barvita osvetlitev ozadja, impresivno!

Boomer 20 izstopa od konkurence z originalno FLAME RGB osvetlitvijo. Svetleča barvita mavrica, gladki prehodi med barvami - to je le del možnosti tega zvočnika.

Brezžični Bluetooth zvočnik

Boomer 20 je najnovejši zvočnik v kategoriji Bluetooth zvočnikov. Vgrajena ima dva visokokakovostna 3-palčna zvočnika s skupno RMS močjo 20W.
Odlikuje ga odlično razmerje nizkih in visokih tonov. Zaradi česar je zvok iz prenosnega zvočnika čist, glasen in nasičen.

Aktiven Bluetooth

Prenosni zvočnik Defender ima vgrajen aktivni vmesnik Bluetooth 5.0, ki skrbi za brezžično komunikacijo zvočnika z mobilnimi napravami kot so pametni telefon, telefon, tablica, računalnik, TV.
Seznanjanje naprav je zelo enostavno. Preprosto omogočite funkcijo iskanja naprave Bluetooth na pametnem telefonu, nato poiščite napravo in vzpostavite povezavo. Zvočnik nam bo signaliziral uspešno združevanje.
Ko brezžično povežete svoj pametni telefon z zvočnikom, morate samo vklopiti kateri koli predvajalnik glasbe, platformo za poslušanje glasbe ali preprosto Youtube.

Predvaja glasbo z različnih medijev za shranjevanje

Brezžični zvočnik Boomer 20 predvaja glasbo neposredno s pomnilniških kartic microSD, pomnilniških naprav USB (npr. Ni se vam treba omejiti samo na uporabo Bluetooth.

Prenosni zvočnik poln energije

Zaradi vgrajene vzdržljive litij-ionske baterije je Boomer 20 prenosni zvočnik idealen za izlete na prostem, kresovanje, žar ali celo za na vrt.
Ob polni napolnjenosti naprava zdrži do 2 uri!

Funkcija FM radia

Čas si lahko popestrite s poslušanjem priljubljenih radijskih postaj. Boomer 20 ima funkcijo FM Radio s samodejnim iskanjem postaj 87,8-108MHz.
Pri uporabi radia ne pozabite priključiti priloženega kabla microUSB na zvočnik. Ta kabel deluje kot antena za razširitev dosega.