+386 (0)1 3200 500[email protected]

Creative Live! Spletna kamera Cam Sync 1080p V2 črna

Šifra: 184616
OEM: 73VF088000000
EAN: 5390660194696
Proizvajalec: Creative
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipSpletna kamera
Barvačrna
Povezljivostžična
VmesnikUSB 3.0
MikrofonDA
Ločljivost1080p
Garancija24M

Naredite močan vtis med pomembno spletno konferenco in se intimneje povežite s svojimi najdražjimi z videom v polni visoki ločljivosti in izboljšano kakovostjo klicev! The Creative Live! Cam Sync 1080p V2 je manjši od svojega predhodnika in je bil dodatno izboljšan z izboljšanimi vgrajenimi mikrofoni za boljše zaznavanje glasu, ki zveni bolj naravno, in je opremljen z našo najnovejšo zvočno inovacijo – SmartComms Kit , zbirko pametnih komunikacijskih funkcij ki deluje v tandemu z integriranimi mikrofoni na Creative Live! Cam Sync 1080p V2 za izboljšanje vašega spletnega komuniciranja.

V trenutku bodite pripravljeni na video klice, spletne lekcije ali spletne intervjuje (tudi tiste v zadnjem trenutku)! The Creative Live! Cam Sync 1080p V2 je združljiv z UVC in deluje z večino priljubljenih aplikacij za videokonference – samo priključite ga in dajte vse od sebe!

POENOSTAVITE NAČIN KOMUNICIRANJA
Ko se uvajamo v novo normalno stanje, se je naš čas, ki ga porabimo za video klice, izjemno povečal in ni brez nabora težav. In res, ali se ne bi morali osredotočiti na naše spletne sestanke, namesto da bi se ukvarjali z nadzorom izklopa mikrofona ali skrbeli za hrup v ozadju?

Naš komplet SmartComms je bil razvit za odpravo teh težav WFH za uporabnike sistema Windows 10 – s poenostavitvijo načina spletnega komuniciranja prek nabora funkcij pametne komunikacije.

GOVORI SVOBODNO S SAMODEJNIM IZKLOPOM TIHA
Lahko je neprijetno, ko vas med preklapljanjem med zasloni med sestankom Zoom ujamejo nepripravljene in se trudite vklopiti zvok, ko ste na vrsti za govor. Zlasti med video klici, kjer se vsi gledajo drug drugega v neposredni bližini, je tudi najmanjši premik in izraz obraza povečan za vse ostale v klicu. Da bi se razbremenili teh neprijetnih trenutkov ali za učitelje – da bi si sprostili roke med izvajanjem spletne lekcije za vaše učence, smo oblikovali funkcijo VoiceDetect.


BODITE JASNO SLIŠNI Z ODPRAVLJANJEM HRUPA
Zakaj vedno začnejo sesati tla ali kositi trato, ko ste tik pred začetkom predstavitve med videokonferenco? Čeprav ne morete nadzorovati norčij svojega soseda, se lahko z NoiseClean-out znebite neprijetnih zvokov v ozadju. NoiseClean-out* zazna statične zvoke iz vašega odhodnega zvoka in jih potlači, hkrati pa ohrani vaše vokale in govorjena dialoga, da vas sodelavci jasno slišijo.


ČISTILO ZA HRUP
Prekličite hrup v ozadju za druge


BITI PRIPRAVLJENI. TAKOJ.
The Creative Live! Cam Sync 1080p V2 je združljiv z UVC, kar pomeni, da spletna kamera ne zahteva dodatne namestitve gonilnika in je združljiva z vsemi prenosniki in računalniki, ki delujejo na platformah macOS in Windows.

Preprosto ga priključite na razpoložljiva vrata USB-A na vašem računalniku in takoj bo deloval! Deluje tudi z večino priljubljenih aplikacij za videokonference, kot so Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet, Facebook Messenger in druge, tako da lahko hitro nastavite svojo spletno kamero in ste pripravljeni tudi na sestanke v zadnjem trenutku. .


BODITE JASNO SLIŠANI
Ustvarjalno v živo! Cam Sync 1080p V2 je opremljen tudi z izboljšanimi dvojnimi vgrajenimi mikrofoni, ki omogočajo boljšo natančnost zaznavanja zvoka, tako da vaš glas med video klicem zveni bolj naravno. Ne glede na to, ali uporabljate spletno kamero za delo, pretakanje ali samo želite poklepetati z babico, bo vaš glas zvenel naravno in jasno, skoraj kot da bi se pogovarjali iz oči v oči.

POVEŽITE SE Z VRHUNSKO JASNOSTJO
Dejansko prvi vtis šteje. Kakovost videoklica lahko resnično olajša ali prekine sestanek, prav nič pa ne pomaga, da je večina vgrajenih spletnih kamer v prenosnikih zrnatih, zamegljenih, barvnih in brez podrobnosti. Ustvarjalno v živo! Cam Sync 1080p V2 zagotavlja videoposnetke polne visoke ločljivosti pri hitrosti 1080p / 30 FPS, kar vam omogoča, da naredite močan vtis in pridobite svoje stranke in šefe. Spletna kamera zagotavlja boljšo kakovost slike, ki je naravna, z večjo stopnjo jasnosti za prikaz vaše najbolj profesionalne strani.


POPOLNO OKVIRJENO
Ko greste v živo s Creative Live! Cam Sync 1080p V2, vidno polje 77° ustvari idealen pogled od glave do ramen, hkrati pa zajame vpogled v vaše fizično okolje. To zagotavlja uravnotežen okvir, ki drugim olajša ohranjanje dobrega očesnega stika z vami in omogoča bolj privlačne pogovore, zlasti med sejami razmišljanja.


FLEKSIBILNE MOŽNOSTI MONTAŽE
Večina spletnih kamer prenosnih računalnikov je nameščenih prenizko, zaradi česar morda ne boste videti najbolje pod kotom kamere, ki prihaja izpod vaše brade. Ustvarjalno v živo! Cam Sync 1080p V2 omogoča 360° vodoravno rotacijo in 30° navpični nagib, tako da lahko preprosto prilagodite spletno kamero in določite, kateri kot vam ustreza. Priložena je tudi univerzalna pritrdilna sponka, ki vam omogoča, da ga trdno namestite na kateri koli prenosni ali namizni monitor, vključuje pa celo ploščo za namestitev na stojalo, tako da ga lahko pritrdite na katero koli univerzalno stojalo* za bolj vsestranske postavitve.

SPECIFIKACIJE

barva
Barva izdelka: črna
Pokrov leče: črna
Mikrofon
Vsesmerni integrirani dvojni digitalni mikrofonski niz MEMS
Vmesnik
LED indikatorji: beli
USB 2.0
Plug and Play skladen z UVC (USB Video device Class).
Dolžina kabla: 1,8 metra (5,9 ft)
USB-A priključek
Možnost namestitve na stojalo: Da
Slikanje
Senzorska tehnologija: CMOS
Slikovni senzor Full HD (1920 * 1080) 2 MP
Ločljivost videa:
MJPG- 1080P 30 FPS / 720P 30 FPS YUY2- 1080P 5 FPS, 720P 10 FPS
Izhodni format: YUY2 / MJPG
Hitrost sličic: Do 30 FPS pri kakovosti 1080p
Ločljivost zajema slike:
1920*1080 /1280*720
Format zajema slike: BMP / JPG
FOV: 77° diagonalno
Razpon ostrenja: 500 mm / 50 cm do neskončnosti. 600 mm / 60 cm za optimalno ostrenje
Nadzor utripanja: 50 Hz ali 60 Hz (na voljo samo za Windows PC prek aplikacije Creative)
delovna temperatura
-10—40°C
Dimenzije (D x Š x V)
83 x 58 x 60 mm / 3,26 x 2,28 x 2,36 palcev
Utež
100 g (3,52 oz)

SISTEMSKE ZAHTEVE

Spletna kamera:

 • Združljiv z operacijskim sistemom, ki je skladen z UVC

Windows

 • Enakovreden procesor Intel® Core™ ali AMD® Ryzen
 • Intel, AMD ali 100-odstotno združljiva matična plošča
 • Microsoft® Windows 11, Windows 10 32/64-bit
 • 4 GB RAM
 • >600 MB prostega prostora na trdem disku
 • Na voljo USB 2.0 / USB 3.0 priključek
 • Razpoložljiva vrata USB-A

Mac

 • Mac z operacijskim sistemom macOS 10.14 ali novejšim
 • 4 GB RAM
 • >600 MB prostega prostora na trdem disku
 • Na voljo USB 2.0 / USB 3.0 priključek
 • Razpoložljiva vrata USB-A

Chrome OS

 • Chrome OS različica 56 in novejša (2017 naprej)
 • 2 GB RAM
 • Na voljo USB 2.0 / USB 3.0 priključek
 • Razpoložljiva vrata USB-A

Xbox One X/S

 • Vdelana programska oprema različice 10 ali novejša
 • Razpoložljiva vrata USB: zahteva razpoložljiva vrata USB-A

Prenosljiva programska oprema (aplikacija Creative)

VoiceDetect in NoiseClean-out sta del nabora pametnih komunikacijskih funkcij SmartComms Kit in sta dostopni prek aplikacije Creative za Microsoft® Windows 10 32/64-bit (različica 1703) in novejše.

VSEBINA PAKETA

 • 1 x Creative Live! Cam Sync 1080p V2
 • 1 x letak SmartComms
 • 1 x vodnik za hiter začetek