+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

Creative

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Creative Live! Spletna kamera Cam Sync 1080p V2 črna

Naredite močan vtis med pomembno spletno konferenco in se intimneje povežite s svojimi najdražjimi z videom v polni visoki ločljivosti in izboljšano kakovostjo klicev!
Registrirajte se za ceno

Creative GigaWorks T40 Series II 2.0 (51MF1615AA000) črn vrhunski zvočniki

Prvorazredni zvočniki za vrhunski užitek v glasbi. Tehnologija BasXPort™ tudi brez globokotonca poskrbi za dinamične base. Zvočnike lahko z vgrajenim regulatorjem basa in visokih tonov optimalno nastavite na občutljivost svojega sluha. Za piko na i poskrbi vgrajen priključek za slušalke.
Registrirajte se za ceno

Creative Live Cam Sync 4K s kompenzacijo osvetlitve ozadja

Uživajte v neverjetno čisti, ostri in podrobni 4K UHD jasnosti s Creative Live! Cam Sync 4K, spletna kamera plug-and-play, zasnovana za čim večjo izkušnjo spletnih videokonferenčnih klicev ali pretakanja.
Registrirajte se za ceno

Creative MuVo Play BT črn prenosni in vodoodporen Bluetooth zvočnik za na prostem

Creative MUVO Play je naš najnovejši prenosni vodoodporen Bluetooth zvočnik s certifikatom IPX7, ki je poln funkcij. Z dvojnimi mikro zvočniki in dvojnimi nizkotonskimi radiatorji MUVO Play zveni večje, kot je!
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.0 (51MF1680AA001) bel sodobni USB namizni zvočniki

Creative Pebble v obliki krogle, ki ga je navdihnil japonski skalnjak zen, je eleganten in eleganten 2.0 sistem zvočnikov, ki izgleda popolno v vsakem domu in pisarni.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.0 sodobni USB namizni zvočniki

Creative Pebble 51MF1680AA000 v obliki krogle, ki ga je navdihnil japonski skalnjak zen, je eleganten in eleganten 2.0 sistem zvočnikov, ki izgleda popolno v vsakem domu in pisarni.
Registrirajte se za ceno

Creative Pebble 2.1 (51MF0480AA000) USB namizni zvočniki z nizkotoncem

Creative Pebble Plus predstavlja pričakovani dodatek na novo oblikovanega nizkotonca, usmerjenega navzdol. Kar najbolje izkoristite zvok svojega računalnika z dinamičnimi visokimi toni in močnimi nizkimi toni za izjemno zvočno izkušnjo.
Registrirajte se za ceno

Creative Sound BlasterX Katana BT 7.1 (51MF8245AA000) črn, večkanalni zvočnik za igre

Sound BlasterX Katana, imenovan po meču, ki je tako tehnološko dovršen v strukturi in tako zahteven pri ustvarjanju, izkazuje enako elegantno prefinjenost in izjemno moč v svoji zasnovi in ​​zvočni moči.
Registrirajte se za ceno

Creative Stage 2.1 BT visoko zmogljiv zvočnik pod monitorjem z nizkotoncem za TV, računalnike in ultraširoke monitorje

Creative Stage ima visoko zmogljivo zvočno vrstico pod monitorjem za vaš računalnik in TV. Priložen nizkotonec zagotavlja popolno izboljšavo za bogate, grmeče base, ki odmevajo po celotnem prostoru.
Registrirajte se za ceno

Creative Stage V2 2.1 BT .1 Soundbar in nizkotonec z jasnim pogovornim oknom in prostorskim zvokom Sound Blaster

Creative Stage V2 s prvim nastopom s funkcijami Clear Dialog in Surround , ki jih poganja naše priznano zvočno znanje in izkušnje Sound Blaster, je preprosta nadgradnja za uživanje v kinematografski izkušnji v udobju lastnega doma.
Registrirajte se za ceno

Creative T100 (51MF1690AA000) 2.0 BT črn, zvočnik

Dodatno izboljša nizke tone za reprodukcijo bogatih, globokih tonov brez potrebe po globokotoncu.
Registrirajte se za ceno