+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

CoolerMaster

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Cooler Master CM110 (CM-110-KKWO1) Black, optična miška

Popolna igralna miška za vaš denar z optičnim senzorjem za igre na palec in DPI, nastavljivim do 6000 DPI, z dvema stranskima gumboma v ergonomski zasnovi za več možnosti vezave tipk brez obremenjevanja prstov. CM110 , zgrajen kot rezervoar z vzdržljivo konstrukcijo in novim premazom, ki nudi robusten oprijem in udobje, dobi dodatne stilske točke s 3-consko osvetlitvijo RGB za kul svetlobni šov, ki poudari vaše "igre igre".
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MM710 (MM-710-KKOL1) Black, optična miška

MM710 je resnično inovativna miška, ki naredi več z veliko manj. Skupaj z vsemi naprednimi funkcijami, zaradi katerih so naše igralne miške smrtonosne v boju, smo uvedli tudi osupljivo novo zasnovo ohišja in varljivo vzdržljiv, lahek kabel Ultraweave, da zmanjšamo skupno težo miške na manj kot 53 g. Rezultat so hitrejši gibi, daljše igralne seje, minimalna utrujenost in manjše bolečine v zapestju, povezane s ponavljajočimi se stresnimi poškodbami.
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MM720 (MM-720-KKOL1) Gaming Matte Black, lahka miška

MM720 je lahka različica legendarne igralne miške, priljubljene oboževalcev, ki združuje klasično zmogljivost s sodobno občutljivostjo. Izjemno lahka lupina satja v znani ergonomski, uravnoteženi zasnovi zmanjša skupno težo za skoraj polovico, ne da bi pri tem ogrozila vzdržljivost. Inovativni nov ultraweave kabel zmanjša zatikanje kabla, medtem ko RGB osvetlitev zagotavlja, da so vsi vaši udarci poudarjeni. Poleg tega so bili igralni optični senzorji in stikala nadgrajeni na sodobne standarde, da zagotovijo vrhunsko zmogljivost v prihodnjih letih. Lahka in legendarna miška se prilega kot ulita in predstavlja moč pred ostalo konkurenco.
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MM730 (MM-730-KKOL1) RGB Lightspeed Gaming Black, igralna miška

MM730 ohranja inovativni duh Cooler Masterja , hkrati pa ohranja znano estetiko klasičnih igralnih mišk. Vsaka funkcija profesionalnega razreda je namenjena zagotavljanju odzivnosti pri svetlobni hitrosti v trenutku: pristne PTFE noge za neprekosljivo drsenje, nastavljiv optični senzor 16.000 DPI in optična mikro stikala za vrhunsko vzdržljivost in vnos. Vse skupaj v izjemno lahkem, revolucionarno novem ergonomskem dizajnu ohišja, ki zmanjša težo na 48 g , je MM730 resnično manj kot vsota njegovih delov.
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MM731 (MM-731-KKOH1) Hybrid Gamer RGB Black, brezžična miška

MM731 ohranja inovativen, lahek duh serije MM710, hkrati pa ohranja znano estetiko klasičnih igralnih mišk. Vsaka napredna funkcija je namenjena zagotavljanju odzivnosti s svetlobno hitrostjo v trenutku: pristne PTFE noge za neprimerljivo drsenje, hibridna brezžična povezava 2,4 GHz/Bluetooth za vrhunsko vsestranskost, nastavljiv optični senzor 19.000 DPI in optična mikro stikala za vrhunsko vzdržljivost in vnos. Ker je vse to shranjeno v izjemno lahki, revolucionarni novi ergonomski zasnovi ohišja brez lukenj, ki zmanjša težo na <59 g, je MM731 resnično manj kot vsota njegovih delov.
Registrirajte se za ceno