+386 (0)1 3200 500[email protected]

Filter by:

Odstrani vse

CoolerMaster

View as Mreža Seznam
Sortiraj:

Cooler Master CM110 (CM-110-KKWO1) črna miška

Popolna igralna miška za vaš denar z optičnim senzorjem za igre na palec in DPI, nastavljivim do 6000 DPI, z dvema stranskima gumboma v ergonomski zasnovi za več možnosti vezave tipk brez obremenjevanja prstov.
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MM720 (MM-720-KKOL1) gaming Mat črna lahka miška

MM720 je lahka različica legendarne igralne miške, priljubljene oboževalcev, ki združuje klasično zmogljivost s sodobno občutljivostjo. Izjemno lahka lupina satja v znani ergonomski, uravnoteženi zasnovi zmanjša skupno težo za skoraj polovico, ne da bi pri tem ogrozila vzdržljivost.
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MM730 (MM-730-KKOL1) RGB Lightspeed gaming črna igralna miška

MM730 ohranja inovativni duh Cooler Masterja , hkrati pa ohranja znano estetiko klasičnih igralnih mišk. Vsaka funkcija profesionalnega razreda je namenjena zagotavljanju odzivnosti pri svetlobni hitrosti v trenutku: pristne PTFE noge za neprekosljivo drsenje, nastavljiv optični senzor 16000DPI
Registrirajte se za ceno

Cooler Master MPA-MP750-M Soft črna, podloga za miško

MP750 je mehka podloga za miško z mislijo na zmogljivost, zmago in vzdržljivost, s popolnoma integriranim žarkom RGB, gladko, vodoodbojno površino, prilagojeno za igranje iger na profesionalni ravni, in drugimi izboljšavami, ki veliko pripomorejo k popolni zmagi.
Registrirajte se za ceno