+386 (0)1 3200 500[email protected]

Cherry Xtryfy M42 RGB (M42-RGB-RETRO) siva, ultra lahka igralana miška

Šifra: 7340086909464
OEM: M42-RGB-RETRO
EAN: 7340086909464
Proizvajalec: Cherry
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipŽična miška
Barvasiva
Povezljivostžična
VmesnikUSB
Število gumbov7
Domet1,8m
Ločljivost (DPI)16000
Garancija12M

VSESTRANSKA OBLIKA.
SOLIDNA ZMOGLJIVOST.

Ultra lahka konstrukcija. Najsodobnejše komponente. In simetrična oblika z zamenljivimi deli, ki vam omogočajo prilagajanje velikosti. M42 je zasnovan tako, da se popolnoma prilega vsakemu igralcu.

5 IZDAJ.

Črna, bela, retro, modra Miami in roza. M42 je del projekta Xtrfy's Project 4 in je na voljo v 5 različnih izdajah, kar vam omogoča, da ga ujemate s podlogami za miške, miškami bungee in tipkovnicami v istih barvah. Izberite barvo in ustvarite svojo popolno postavitev.


NASTAVLJIVA SIMETRIČNA OBLIKA.

Oprijem dlani, krempljev ali prstov? S svojo obojestransko obliko in zamenljivimi deli je M42 zasnovan za udobno prileganje – ne glede na velikost vaše roke ali način vašega oprijema.


VRHUNSKE KOMPONENTE.

Pixartov najzmogljivejši igralni senzor, 3389. Stikala Omron, optimizirana za profesionalne igralce, ocenjena na 20 000 000 klikov. M42 je opremljen le z vrhunskimi komponentami.

BREZ NAPORA.

M42 ima drsalke iz 100 % PTFE z zaobljenimi robovi za bolj gladko drsenje, medtem ko njegova mat UV prevleka v kombinaciji s strukturo lukenj omogoča stabilnejši oprijem. Izboljšajo pretok zraka pod vašo dlanjo, luknje pa vam tudi pomagajo, da ostanete udobni.


ULTRA LAHKA, A TRPEŽNA.

M42 je izdelan po načelu, da manjša teža nikoli ne sme pomeniti slabše kakovosti. Ni pomembno, kako lahka je vaša miška, če ne prenese težke dnevne uporabe. S konstrukcijo, ki je zasnovana tako, da zmanjša težo in hkrati ohrani vzdržljivost, je M42 narejen tako, da traja.

RGB OSVETLITEV.

S prilagodljivo osvetlitvijo lahko M42 preprosto dodate svoj osebni pečat. Izberite svojo barvo. Preklapljajte med številnimi LED učinki. Prilagodite svetlost. Ali pa izklopite osvetlitev. Vse nastavitve se izvajajo neposredno na miški.

ULTRA LAHKA JE
Z XTRFY EZCORD® ŠE LAŽJA.

Da bi bili gladki potegi še bolj gladki, smo ustvarili Xtrfy EZcord®. Mehkejši, lažji in prožnejši. Z barvo, ki ustreza vaši izbiri miške.

32-BITNI MIKROKRMILNIK ARM.

Hitri potegi zahtevajo visoko hitrost obdelave. M42 poganja 32-bitni mikrokrmilnik ARM za brezkompromisno hitrost in stabilnost.


ODPORNO NA PRAH IN PRŠENJE.

Notranjost miške smo prekrili s konformnim premazom, da zaščitimo komponente pred prahom, brizgami in nočnimi nesrečami v LAN.

NAREJENO IZ RECIKLIRANE PLASTIKE.

Prizadevamo si za zmanjšanje ogljičnega odtisa, kjer koli je to mogoče. Lupina te miške je izdelana iz 60 % reciklirane plastike.