+386 (0)1 3200 500[email protected]

Cherry Xtryfy M4 RGB (M4W-RGB-WHITE) bela igralna brezžična miška

Šifra: 7340086912822
OEM: M4W-RGB-WHITE
EAN: 7340086912822
Proizvajalec: Cherry
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipBrezžična miška
Barvabela
Povezljivostžična in brezžična
Vmesniknano USB
Število gumbov7
BaterijaLithium Polymer
Domet10m
Ločljivost (DPI)19000
Garancija12M

2,4 GHZ BREZ ZAMIKANJA BREZŽIČNO.

1000 Hz Polling Rate. Enaka hitrost in odzivnost kot pri naših žičnih miškah. S popolno svobodo gibanja.

NASTAVLJIVA ERGONOMSKA OBLIKA.

Uporabite originalno obliko M4. Ali pa dodajte dodatno oporo za svojo dlan. M4 Wireless je opremljen z zamenljivimi deli, tako da lahko prilagodite njegovo velikost za popoln oprijem.

71 GRAMOV. Z NASTAVLJIVIM RAVNOTEŽJEM TEŽE.

Brezžičen, a izjemno lahek. S konstrukcijo, ki vam omogoča prilagajanje porazdelitve teže. Ker se težišče premika glede na to, kako držite miško, smo omogočili, da jo prilagodite svojemu prijemu. Premaknite baterijo naprej ali nazaj in izkusite popolnoma uravnoteženo miško.


IGRAJTE DO 75 UR Z ENIM POLNJENJEM.

LAN ves vikend ali 24-urni maratonski stream? Brez skrbi. Baterija vam omogoča do 75* ur predvajanja. In ko je čas za polnjenje, priključite kabel in nadaljujte z igranjem. M4 Wireless je opremljen s polnilnim kablom Xtrfy EZcord® Pro za gladke premike, tudi ko je miška priključena.

*Odvisno od Hz, vklop/izklop osvetlitve in slog igranja.

VRHUNSKE KOMPONENTE.

Senzor Pixart 3370 za popolno brezžično natančnost. Kailh GM 8.0 preklopi za 80 milijonov čistih klikov. 32-bitni mikrokrmilnik ARM za brezkompromisno hitrost in stabilnost. M4 Wireless je narejen za delovanje.

VEČ NASTAVITEV KOT KDOKOLI.
BREZ PROGRAMSKE OPREME.

Nadzirajte učinke, barve in svetlost osvetlitve RGB ter prilagodite CPI, stopnjo anketiranja, vzletno razdaljo in čas odboja s premikom stikala in pritiskom na gumb. In ko končate s prilagajanjem nastavitev, lahko zgornji gumb nastavite na "PGDN", tako da ga lahko v igri povežete s čim želite.

ULTRA LAHKA, A TRPEŽNA.

Nižja teža ne sme nikoli pomeniti slabše kakovosti. Konstrukcija M4 Wireless je temeljito zasnovana tako, da zmanjša težo in hkrati ohrani vzdržljivost.

NAREJENO IZ RECIKLIRANE PLASTIKE.

Prizadevamo si za zmanjšanje ogljičnega odtisa, kjer koli je to mogoče. Lupina te miške je izdelana iz 60 % reciklirane plastike.