+386 (0)1 3200 500[email protected]

Cherry Xtryfy M4 RGB (XG-M4-RGB-PINK) roza, gaming miška

Šifra: 7340086908702
OEM: XG-M4-RGB-PINK
EAN: 7340086908702
Proizvajalec: Cherry
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipŽična miška
Barvaroza
Povezljivostžična
VmesnikUSB
Število gumbov7
Domet1,8m
Ločljivost (DPI)16000
Garancija12M

ULTRA LAHKA, ERGONOMSKA, VRHUNSKA.
SPOZNAJTE M4.

Lahka konstrukcija. Najsodobnejše komponente. Edinstvena, desna oblika. M4 dvigne zmogljivost, občutek in vzdržljivost lahkih igralnih mišk na naslednjo raven.

IZSTOPATI. V IGRI IN IRL.

Ob začetku projekta 4 je bilo jasno. Nova miška ni želela narediti vtisa le v igri – želeli smo ustvariti nekaj posebnega za vse igralce iger. M4 je na voljo v nič manj kot 5 različnih različicah, vključno z različico Retro.

»Ko sem odraščal, je bilo vse v znamenju Vojne zvezd, Commodore 64, Atarija in Nintenda. Za nas se je tam vse začelo. Retro izdaja je izlet po poti spomina in poklon zgodnjim letom igranja iger.”

Joakim Jansson, izvršni direktor


LAHKA DIZAJNA. ERGONOMSKA OBLIKA.

M4 je prva ultra lahka igralna miška z ergonomsko zasnovo za desničarje – edinstveno izdelana za manjšo težo brez kompromisov glede oblike in občutka. Na podlagi povratnih informacij profesionalnih e-športnikov in priložnostnih igralcev je rezultat popolnoma nova oblika in velikost.


3389 NAJMODEJŠI SENZOR.

S Pixartovim najzmogljivejšim igralnim senzorjem ste pripravljeni na naslednjo stopnjo. Nastavitve občutljivosti na letenju od 400 do 16 000 Real CPI. Hitrost glasovanja 125–1000 Hz. 400 IPS. Samonastavljiv FPS. Prevod: Vrhunska zmogljivost.

PRIJEM IN OBČUT.

M4 gladko drsi na drsalkah iz 100 % PTFE z zaobljenimi robovi. Medtem ko mat UV premaz v kombinaciji s strukturo lukenj poskrbi za še boljši oprijem ergonomskega telesa miške. Izboljšajo pretok zraka pod vašo dlanjo, luknje pa vam tudi pomagajo, da ostanete udobni.

NA PRVEM MESTU KAKOVOST.

M4 ni zasnovan le tako, da je izjemno lahek. Zgrajen je, da traja. Pri 69 gramih smo se osredotočili na ustvarjanje najboljše lahke igralne miške, namesto da bi zmanjšali vzdržljivost, da bi se znebili nekaj dodatnih gramov. Nižja teža ne sme nikoli pomeniti slabše kakovosti. Brez kompromisov.


MOČNA KONSTRUKCIJA. VZDRŽLJIVE KOMPONENTE.

Lupina miške je temeljito zasnovana tako, da zmanjša težo in hkrati ohrani vzdržljivost. V notranjosti svetleči logotip Xtrfy obdajajo samo kakovostne komponente. Naša stikala Omron vam bodo zagotovila 20 milijonov klikov, optimiziranih za profesionalne igralce.


RGB OSVETLITEV.

S prilagodljivo osvetlitvijo lahko M4 preprosto dodate svojo osebno noto. Izberite svojo barvo. Preklapljajte med številnimi LED učinki. Prilagodite svetlost. Ali pa izklopite osvetlitev. Vse nastavitve se izvajajo neposredno na miški.


ULTRA-LAHK JE Z XTRFY EZCORD ŠE LAJŠI .

Da bi bili gladki potegi še bolj gladki, smo ustvarili Xtrfy EZcord. Mehkejši, lažji in prožnejši. Z barvo, ki ustreza vaši izbiri miške.

32-BITNI MIKROKRMILNIK ARM.

Hitri potegi zahtevajo visoko hitrost obdelave. M4 poganja 32-bitni mikrokrmilnik ARM za brezkompromisno hitrost in stabilnost.

ODPORNO NA PRAH IN PRŠENJE.

Notranjost miške smo prekrili s konformnim premazom, da zaščitimo komponente pred prahom, brizgami in nočnimi nesrečami v LAN.

NAREJENO IZ RECIKLIRANE PLASTIKE.

Prizadevamo si za zmanjšanje ogljičnega odtisa, kjer koli je to mogoče. Lupina te miške je izdelana iz 60 % reciklirane plastike.