+386 (0)1 3200 500[email protected]

Cherry MW 8C ERGO (JW8600) črna brezžična ergonomska miška

Šifra: 4025112095702
OEM: JW-8600
EAN: 4025112095702
Proizvajalec: Gembird
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipErgonomska brezžična miška
Barvačrna
Povezljivostbrezžična
Vmesniknano USB
Število gumbov6
BaterijaLithium Polymer
Domet10m
Ločljivost (DPI)3000
Garancija12M
Brezkompromisna kakovost, izvrsten dizajn, najnovejša tehnologija in najboljši materiali: To so sestavine brezžične miške CHERRY MW 8C ERGO. Velika, ergonomska oblika je zasnovana za uporabo z desno roko. Tudi po urah intenzivnega dela še vedno udobno sedi na miški. Gumbi miške iz eloksiranega aluminija razvajajo roko s prijetnim občutkom. Udobje je poudarjeno z gumijastimi stranskimi deli, z naslonom za palec in trendovskim vzorcem Voronoi. Palec samodejno najde prijeten položaj in lahko sproščeno počiva. Velike drsne površine omogočajo, da se miška rahlo premika po namizju, kar razbremeni zapestje.

Ko postavljate visoke zahteve do svoje ergonomske brezžične miške

S to ergonomsko miško za desničarje boste najbolj priljubljeni na kateri koli maratonski delovni seji! Zlasti srednje velike in velike roke gladko in enostavno drsijo po mizi s to brezžično miško. Naslon za palec je izjemno udoben in enostaven za zapestje.

Materiali, uporabljeni za izdelavo MW 8C ERGO, so najvišje kakovosti. Gumbi miške iz eloksiranega aluminija in stranske plošče s trendovskim vzorcem Voronoi se odlično dopolnjujejo. So prava paša za oči in ne puščajo dvoma o kakovosti izdelka. Dodaten plus za brezžično MW 8C ERGO je kovinsko kolesce miške, ki uporablja optično skeniranje.


Za nalaganje storitve YouTube Video potrebujemo vaše soglasje!

Za vdelavo video vsebin, ki lahko zbirajo podatke o vaši dejavnosti, uporabljamo storitev tretje osebe. Preglejte podrobnosti in sprejmite storitev, da si ogledate ta video.

brezžična miška, ki deluje na steklu

Štiristopenjski nastavljiv senzor – pripravljen za uporabo z monitorji 4K

Z visoko natančnim senzorjem, ki deluje na skoraj vseh površinah – tudi na steklu – boste na samem vrhu tehnologije. Nič vam ne preprečuje, da bi ga uporabljali, tudi z monitorji 4K. Preklapljanje med nivoji ločljivosti 600, 1000, 1600 ali 3000 dpi je preprosto z gumbom DPI.

Koncept polnjenja – ko bi le lahko bilo vse delo tako nezapleteno!

Vgrajeno litij-ionsko baterijo lahko napolnite s priloženim kablom USB-C. Velikodušna kapaciteta 550 mAh pomeni, da eno polnjenje zadostuje za več tednov neprekinjene produktivnosti. Če je baterija skoraj prazna, preprosto priključite kabel USB-C (priložen) in nadaljujte z delom – tudi ko se miška polni.

Povezljivost dva v enem – Bluetooth® in 2,4 GHz

Za razliko od običajnih brezžičnih miši se CHERRY MW 8C ERGO lahko poveže prek 2,4 GHz brezžičnega sprejemnika USB ali Bluetooth®. Vrsto povezave lahko zamenjate hitro kot blisk s stikalom na dnu miške. Oba načina prenosa sta šifrirana z AES-128. Razpon pribl. 10 m je seveda standard.

Oko za podrobnosti – to naredi razliko!

Ta brezžična miška vas bo navdušila s številnimi funkcijami in izvirnimi detajli, ki vam bodo vsakodnevna opravila močno olajšali. Po službi ali na poti je USB sprejemnik magnetno shranjen v notranjosti. CHERRY MW 8C ERGO je zaščiten z žametno gladko transportno torbico, ki je priložena miški. Ali smo vam povedali, da MW 8C ERGO ne uporablja plastične embalaže?

Imate visoke zahteve in iščete miško, ki ne pušča nezaželenega, vse do najmanjših podrobnosti? Ali cenite ergonomijo in želite zvestega spremljevalca z velikim dosegom, ki je enako primeren za mobilne in stacionarne aplikacije? Potem se pripravite, da vas bo navdušil novi CHERRY MW 8C ERGO.