+386 (0)1 3200 500[email protected]

Cherry MW 4500 ZA LEVIČARJE Wireless (JW-4550) Black, ergonomska brezžična miška

Šifra: JW-4550
OEM: JW-4550
EAN: 4025112090653
Proizvajalec: Cherry
Registrirajte se za ceno
Lastnosti izdelka
Attribute nameAttribute value
TipErgonomska brezžična miška
Barvačrna
Povezljivostbrezžična
Ločljivost (DPI)1200
Vmesniknano USB
Baterija2 x AAA
Število gumbov6
Domet10m
Garancija24M

MW 4550 - ZA LEVIČARJE

MW 4500
Ergonomska brezžična miška za preprečevanje obremenitve zapestja v obliki 45°
Ker je miška pod kotom 45°, vam ni treba popolnoma plosko položiti roke na CHERRY MW 4500. Posledica tega je bolj naraven položaj roke, ki vam omogoča delo brez utrujenosti in z manj težavami z zapestjem in kitami. Ločljivost je mogoče nastaviti na eno od 3 stopenj, z največjo ločljivostjo 1200 dpi, kar omogoča natančno navigacijo in jo je enostavno prilagoditi vašim željam. Dva dodatna gumba za palec vam omogočata, da z dotikom gumba skočite na naslednjo ali prejšnjo stran v vašem internetnem brskalniku. Zelo majhen nano sprejemnik lahko brez težav ostane v vašem prenosnem računalniku ali pa najde prostor na dnu miške. Vsestranska naprava za pisarno ali domačo uporabo!
Ergonomska brezžična miška za preprečevanje obremenitve zapestja v obliki 45°
Na otip se razlikuje od katere koli druge računalniške miške. Ampak samo na kratko. Ker ob uporabi hitro opaziš, da je vertikalna miška drugačna, predvsem pa udobna, nekako bolj sproščena. Kot je nekoliko bolj strm kot pri običajni miški, kar pomeni, da je vaše zapestje pod kotom 45 stopinj.

ergonomska brezžična miška
Bolj ergonomsko, manj utrujenosti.
Oglata oblika miške veliko bolje ustreza naravnemu, sproščenemu položaju zapestja. Sprva se zdi nenavadno, vendar je dejansko bolj naravna drža roke in tako zmanjša tveganje za težave z zapestjem – in ni pomembno, ali ste desničar ali levičar, saj je CHERRY MW 4500 na voljo tudi kot CHERRY MW 4500 LEFT. Pri dolgotrajnem delu v pisarni velja enako kot pri večurnem preživljanju doma za računalnikom. In zahvaljujoč najnovejši brezžični tehnologiji nimate nadležnih zamotanih kablov.


Desničar? Levičar? Za oba imamo idealno rešitev.
Delo s CHERRY MW 4500 in CHERRY MW 4500 LEFT je popolnoma sproščujoče. Vaše kite so manj obremenjene – ne glede na to, ali ste desničar ali levičar. Dva dodatna palčna gumba omogočata premikanje naprej in nazaj v spletnem brskalniku, s pomočjo programske opreme CHERRY KEYS pa lahko individualno dodelite funkciji kopiranja in lepljenja. To bo spremenilo vaš način dela.

To lahko storim z levico.
Levičarji so manjšina. V Združenem kraljestvu in ZDA naj bi ta številka znašala le približno 12–13 % prebivalstva. To pomeni, da se na njih pri razvoju izdelkov pogosto pozabi. In to kljub dejstvu, da je bilo toliko vidnih levičarjev – na primer Bill Gates in Steve Jobs. MW 4500 LEFT kaže CHERRY-jevo predanost enakosti, saj levičarjem ponuja miško visoke kakovosti. In ena lastnost je še posebej posebna. Levičarjem ne predpisuje, da mora biti njihov levi klik na levi, tako kot velja za vse druge, ali da mora biti na desni, ker je vse ostalo obrnjeno. Preprosto ga lahko na novo konfigurirate sami.

Vsestranski v pisarni ali doma.
Miška CHERRY MW 4500 ni dobra samo za vašo držo. Prav tako je prijeten na otip, udoben za držanje in zabaven za uporabo, bodisi v pisarni ali doma. Za prilagajanje hitrosti lahko z gumbom nastavimo ločljivost v 3 stopnjah do 1200 dpi. Izjemno majhen nanosprejemnik lahko preprosto hranite v prenosniku ali na dnu miške.

CHERRY MW 4500 - razlogi, zakaj je prava izbira:
Posebej ergonomska oblika v obliki 45°
Natančen senzor s 3 izbirnimi ločljivostmi
Statusna LED označuje nizko raven baterije
6 gumbov in kolesce
Prijeten občutek v roki zaradi površine, odporne proti obrabi
Izjemno majhen nanosprejemnik